Nefret Ediyorum forumunda Sabirsizlik konu başlığının kısa özeti; Bazen coook sabirsizim ve bu yüzden herseyi berbat edebiliyorum... Bu huyumdan nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Tema: Parthenos (31671)
Zaman insana sabretmeyi öğretiyor merak etme, bu huyundan nefret ediyorsan ondan kurtulmak için çaba gösteriyorsun demektir, gün gelecek bu huyundan kurtulacaksın emin ol ...
Insallah kilahmet gercekten caba sarf ediyorum fakat genede ayni hatalari yapabiliyorum))-: Gerci bunun farkina variyorum ama malesef cok gec kalmis oluyorum....
_________________ Sensiz kaldim inanki dünyama gün dogmuyor...
Tema: Parthenos (31671)
Evet zamanla ögreniyor insan.. Bazilarinin ise tabiatinda var..Ben, misal kendimi bildim bileli, hani derler ya Peygamber Sabri.. ;iste öyle sabirliyim ve bu huyumu seviyorum..
Ama, Ahmet'in dedigine katiliyorum.. Ve basaricaksin..
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz