Bilgisayar Oyunları » Knight Online forumunda Pİtonko acılmıstır buyrun.. konu başlığının kısa özeti; ben kendim oyuna basladım oyun cok guzel 5 k np ile baslıyorsun 5gb para kecon turlerınden +5 takılar dusuyor basmayla ugrasmassınız sureklı boos dusuyor maradona ve cz savas aktıf arena aktıf krallık...
Tema: Parthenos (31673)
ben kendim oyuna basladım oyun cok guzel 5 k np ile baslıyorsun 5gb para kecon turlerınden +5 takılar dusuyor basmayla ugrasmassınız sureklı boos dusuyor maradona ve cz savas aktıf arena aktıf krallık var gm ler sürekli online
usko nun biraz degğişmiş modeli serwer 80/1 dir. 59 a kada solucan kesın oyundan cıkıp gırın sonra 80 e kada r yıne aynı sekılde yoksa 60 olmuyor
itemler %100 +10
%+5
[Server]
Count=1
IP0=78.171.55.25
[Version]
Files=1299
not: +5 takılar kecondan dusuyor +6 denemeyın +6 takı +5 den daha az bonus verıyor
kendı anlatımımdır Rep pLs.!
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz