|
Aşk/Sevgi forumunda Aşk Zorunlumudur_¿ konu başlığının kısa özeti; :?: Sizce aşık olmak zorunlumudur_¿
Veya aşksız yaşamak mümkünmüdür_¿
Aşk kişiye ne kazandırı veya ne kaybettirir_¿
Görüşlerinizi bekliyorum...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
HopELesS
New Friend

Tema: Parthenos (31671)

|
Sizce aşık olmak zorunlumudur_¿
Veya aşksız yaşamak mümkünmüdür_¿
Aşk kişiye ne kazandırı veya ne kaybettirir_¿
Görüşlerinizi bekliyorum... |
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
1-Zorunludur ama farkında değilsindir.
2-Aşksız yaşamak mümkün mü, değil mi, bunun cevabı; ... Yaşabileni ne gördün ne duydum. Ben bilmiyorum en azından. Belki, Robinson...
3-Öldürür öldürür diriltir. Yaşadığını hissedersin.
 |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Aşk belkide zorunlu değildir ama oldukça zorludur ... ne onunla yapabilirsiniz ne onsuz bazen yolun başında gözükür bazen ortalarında bazen sonunda nerede karşınıza çıkacağı belli olmaz ... ben hiç aşık olmadım deyenlere inanmayın onlar olsa olsa aşık olduklarının farkına vararamamışlardır zaten aşkında farkına varılmaya ihtiyacı yoktur ama en güzeli aşık olduğunuz kişinin aşkınızın farkına varmasıdır ki böyle birşey karşısında kimse çekimser kalamaz, umrumda değil desede yalandır ... aşk herşeye rağmen kazandırır kaybettirmez ama sonunda herkesin varacağı nokta aynıdır ...  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sarı gelin
Angel

|
*aşk zorunlu değil sorunludur....eğer doğuştan bir kalp taşıyorsan anatomik bir zorunluluk olarak başlar,manevi sorun olarak devam eder,beterinden hak saklasın..
*aşksız yaşamak elbet mümkündür,hiçmi yüreği kızağa çektiğimiz günler olmadı,öldükmü o zamanlar..ama hiç aşık olmadan öleni duymadım..
*ne kazandığımızı ne kaybettiğimizide aşk sonu bilançosunda görürüz..aşkın standartı yokturki,kazancı kaybı standart olsun..herkesin şirketi farklı beyan verir:))) |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dante_mi5
Quick Friend

|
ask zorunlu degıldır ama kımsede asksız yapamaz ben bunu bılır bunu soylerım gercı bazı asklar da hıc cekılmıyor
anlayacagınız ne askla oluyor ne de asksız |
|
|
_________________ ayrılık unutanlara mahsustur
ben senı untamadımkı
ben senden ayrılamadımkı
soyle sucumuz neydı bızım
|
|
| Oylanmadı
|
         |
 |
WeLLy
Quick Friend

|
BENCE ZORUNLUDUR EN AZINDAN CINSEL ACIDAN |
|
|
_________________ WeLLy
|
|
| Oylanmadı
|
         |
 |
WeLLy
Quick Friend

|
BENCE ZORUNLUDUR EN AZINDAN CINSEL ACIDAN |
|
|
_________________ WeLLy
|
|
| Oylanmadı
|
         |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|