Kültür/Sanat » Kitaplar Dünyası forumunda Tonlarca Türkçe E-Book ! konu başlığının kısa özeti; elimdeki ebooklari paylasima aciyorum...Guncelleme gunluk olarak devam edecektir....Kategorili temiz bir listeleme yaptim.Umarim isinizi gorur...Kolay gelsin...
Iexplorer ,ftp programlari veya fla...
elimdeki ebooklari paylasima aciyorum...Guncelleme gunluk olarak devam edecektir....Kategorili temiz bir listeleme yaptim.Umarim isinizi gorur...Kolay gelsin...
Iexplorer ,ftp programlari veya flashget kullanimi serbesttir.FTP geceyarisi daha hizli olacaktir.Ortalama hiz 15-25k kisi basina
Tema: Parthenos (31671)
Bir bakayim icerikleri ne imis. Bos zamanlarimda okunabilecek cogu kitabi Türkiye' me götürmüstüm ve bir haftadir surada e kitap ariyordum. Cok iyi oldu, tesekkür ediyorum Schiz0.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz