|
|
|
Futbol forumunda Zico Ronaldo'yu alacak konu başlığının kısa özeti; Zico Ronaldo'yu alacak!
Zico, İtalyan kulübünün Brezilyalı yıldızı elden çıkarması durumunda
F.Bahçe'nin almaya hazır olduğunu söyledi
http://www.internethaber.com/images/news/39993.jpg
Tecrübel...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
3DKim
Fast Friend

Tema: Parthenos (30067)

|
Zico Ronaldo'yu alacak!
Zico, İtalyan kulübünün Brezilyalı yıldızı elden çıkarması durumunda
F.Bahçe'nin almaya hazır olduğunu söyledi
Tecrübeli teknik adam, Lazio'nun kendisine talip olması konusunda, "Şu an Fenerbahçe'de görev yapıyorum ve ligin bitmesini bekliyorum. Kısaca hiçbir teknik direktörden farklı düşünmüyorum. Kariyerimde yol almak istiyorum. Lazio'da çalışmak da beni korkutmuyor" dedi.
ZORLUKLARI AŞAR
Zico, Ronaldo konusunda da, "Zor bir dönemden geçiyor. Ama önemli olan böyle zor anların üstesinden gelebilmek. Ronaldo da bu zor dönemi aşabilecek güce sahip. Milan onu istemezse de Fenerbahçe Kulübü, onu transfer etmeye hazır" ifadelerini kullandı. |
|
_________________ Anywhere is not impossible
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
awake
New Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
GooqLe
Slow Friend

|
Bence RonaLdo eskisi kadar iyi bir futboLcu deqiL..ona veriLecek parayLa daha iyi bir kaç transfer biLe yapıLabiLir.. |
|
|
_________________ sivaslı doğduk sivaslı öleceğiz..
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|