Aşk/Sevgi » Seviyorum forumunda ..:: SeViYoRuM ::.. konu başlığının kısa özeti; seni cok seviyorum ve cok ozluyorum annem yokluguna alisamiyorum doyamamistim daha ben sana senden baska kimim vardiki zaten neden sende herkes gibi beni birakip gittin yuregim aciyor annem yasayamiy...
seni cok seviyorum ve cok ozluyorum annem yokluguna alisamiyorum doyamamistim daha ben sana senden baska kimim vardiki zaten neden sende herkes gibi beni birakip gittin yuregim aciyor annem yasayamiyorum artik dayanamiyorum bu acilara alismak cok zor... bende bir yurek yarasi, bende bir sevda yarasi, bende bahtin en karasi... olmuyor annem yasanmiyor siz olmadan gucu yetmiyor insanin kaldiramiyor bu hayati... gel de sana geleyim annem, benide al yanina, benide al, beni burda yalniz birakma, benide al
kayip ilani verseydin!! Kardesim benim isim var gücüm var senle mi ugrasacam bazi basliklari takip edip gidecem hem burda oturup senle sohbet etmicem ya!
_________________ Sensiz kaldim inanki dünyama gün dogmuyor...
Tema: FI Subgrey (80)
ok kendi çöplüğünde öt o zaman WeLLy.Ne demişler her horoz kendi çöplüğünde öter.Forumdan bu arkadaş saçmaladığı ve kuralları ihlal ettiği için atılmıştır.Lütfen başlığa kaldığınız yerden devam edin.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz