|
İtiraf Ediyorum forumunda Bir tutkum var, sakıncalı... konu başlığının kısa özeti; Ayın karanlık yüzü;
Herkesin var mıdır?
Anlatabilir misin?...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31671)

|
Ayın karanlık yüzü;
Herkesin var mıdır?
Anlatabilir misin?... |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
sarı gelin
Angel

|
kimin yokki karanlık yüzü,yada kim aydınlık yüzünü insanlara dönmeye meraklıki..ama ben aydınlık yüzümü ve gülen gözlerimi hiç sakınmadım iyiliğin cimrilerine inat.
ve ben güldükçe aydınlandı çevrem ya gerçekten gülümsediler yada mecbur kaldılar..olsun,YALANDAN GÜLEN YÜZLER BİLE ASIK YÜZDEN ÇOK DAHA İYİDİR!!! |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Sarı Gelin.... iyi ki varsın. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
sarı gelin
Angel

|
bu türküyü yaratacak bir sarı gelin yaşamış bir zamanlar,ve hala sarı gelinler var....ama dilerimki gülmeyi ve güldürmeyi beceren sarı gelinler çoğalır..hepsinin ardına,sevdaya yanmış bir türkü yakılmazda,mutluluk dolu haykırışlar olur...
sarı gelinler hep olsun,,olsun.............. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Ah ah, ne güzel söylüyorsun. Bir de gerçek olsa bulup bulup yitirdiğim sevdalara inat. Olmuyor, olmuyor.... Anlayamadım gitti. Ya ben geç kalıyorum, ya berbat biriyim ya da imkansızlığa, karanlığa, yalana batmış bir dünyada çırpınıyorum.... Lanet olsun... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
sarı gelin
Angel

|
OLMUYORSADA İZİ KALIYORDUR MERAK ETME... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Gerçek aşk kılıç yarası gibidir, yara kapanır. İzi asla... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
TheTurK
Quick Friend

Nerden: Trippin' into a world that never seems too far away.

|
Çok gerçekçi oldugumu söylerler ve çogu zaman hoş karşılanmam ...
: ))) |
|
|
_________________ Your blood is mine ...
|
|
| Oylanmadı
|
          |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Benimde çok geyik olduğumu söylerler... Nerden çıkarıyorlarsa... |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
vişne
Super Friend

|
Alamut demiş ki:
Ayın karanlık yüzü;
Herkesin var mıdır?
Anlatabilir misin?...
Bulutların ardına gizlense de koyu karanlığın içinde görmeye aşina olduğumuz Ay bile Güneş'ten ışık alamadığında görünmez oluverir. Hem de dolunayda oluverir bu kararma. En güzeli görecekken kararıverir.
Varlığını gösteren, can veren Güneş'i ulaşamaz ona, engel oluverir Dünya. Suçlu Ay mıdır kararırken, Güneş midir yoksa Dünya mıdır onları ayıran..
En güzel yüzümüzü kuşanmışken ve onu korumaya çalışırken, yokken karanlık yanlar, itmişken derinlere, umutla bakarken, "bakın ben burdayım" derken, bir de bakmışsın bir karaltıyı bulamışlar yüzüne, içine attıklarını yüzüne çalmışlar, işte sen busun demişler, hep hatırlatmışlar diğer yanını...
Herkesin var mıdır?
Soruyu değiştirsem ve sorsam ....Tüm içtenliğiyle , sırf gerçekten öyle düşündüğü için , durup dururken, birine "Bugün ne kadar güzelsin?" deme cesaretine sahip kaç kişi vardır ( kalmıştır) acaba? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|