Bilgisayar Oyunları forumunda Türk Oyun Yamalari konu başlığının kısa özeti; TÜRK OYUN YAMALARI İLK BAŞTA GTA TÜRK CİTY ÇIKARDILARDI AMA SİMDİ Kİ YAMALAR ÖYLE Bİ OLDUKİ GTA VİCE CITY ÖYLE BİR DEGİŞTİRLİDİKİ ADAMLAR BU OYUNU BENMİ YAPTIM DİYECEK KADAR İŞTE OYUN GTA KONYA CITY Ş...
Tema: Parthenos (31671)
TÜRK OYUN YAMALARI İLK BAŞTA GTA TÜRK CİTY ÇIKARDILARDI AMA SİMDİ Kİ YAMALAR ÖYLE Bİ OLDUKİ GTA VİCE CITY ÖYLE BİR DEGİŞTİRLİDİKİ ADAMLAR BU OYUNU BENMİ YAPTIM DİYECEK KADAR İŞTE OYUN GTA KONYA CITY ŞİMDİYE KADARKİ EN İYİ OYUN YAMASI OLDUGUNU ŞÖYLEYEBİLİRİM O OYUNUN ESKİ SÜRÜMÜ NÜN VİDEOSUNU YOUTUBEYE KOYDUM ALTA RESİMLERİDE VAR AMA YENİ SÜRÜMÜ OYUN TAMAMEN DEGİŞTİRLDİ
BU RESİMDE KUMSAL IN ÜZERİNE KURULAN YEPYENİ BİR ŞEHİRDEN BİR GÖRÜNTÜ
(Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
OYUN KAPAK RESMİ (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz