İtiraf Ediyorum forumunda Eski Sevgilim Çoktan Evlenmiş..Paranoyaya Bak Ya :) konu başlığının kısa özeti; 4-5 yıldır ceptelefonum gizli numaradan aranıp sesim dinleniyo.ben bu arayan kişinin 5 yıl önceki,10 ay boyunca aynı evde beraber yaşadığım eski sevgilim olduğunu sanıyodum.1 hafta önce 2004 yılında b...
Tema: Parthenos (31671)
4-5 yıldır ceptelefonum gizli numaradan aranıp sesim dinleniyo.ben bu arayan kişinin 5 yıl önceki,10 ay boyunca aynı evde beraber yaşadığım eski sevgilim olduğunu sanıyodum.1 hafta önce 2004 yılında benden önceki ve aynı zamanda benden sonraki olan sevgilisiyle evlendiğini öğrendiğimde itiraf etmeliyimki çok koydu bana:) üzülsemmi sevinsemmi anlayamadım. madem o evlendi, ozaman benim telefon sapığım kim?
itiraf ediyorum o sapık BENİM 11 yaşımdan bu yana sesini ben dinliyordum(gerçi 11 yaşındayken telefonum yoktu ama neyse bu ayrıntıya takılmayın)artık için rahat etsin O benim...
argetlam demiş ki:
itiraf ediyorum o sapık BENİM 11 yaşımdan bu yana sesini ben dinliyordum(gerçi 11 yaşındayken telefonum yoktu ama neyse bu ayrıntıya takılmayın)artık için rahat etsin O benim...
çok espiritüelsin dorusu, çocukken böyle diildin ama? sonradan bozuldun sanırım
aRaCeLLy demiş ki:
Bence de biri tarafından beğenilmek çok güzel ama emin olmadan onun olduğunu söyleyemessin sonuçta evlenmiş gitmiş
evlendiği ve zaten o kişinin beni arayamayacağını bildiğim için merak ediyorumya saıpığın kim olduğunu. bunu telefonda sordum kendisine ama gene cevap vermedi
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz