İtiraf Ediyorum forumunda hayat çıkmazı konu başlığının kısa özeti; nedendir bilmiyorummm ama çoğu yaşadağım bana sıkıntı veren, beni içten içe kemiren.beni olmazsa olmazların içene iten yapım sayesinde üzüntümü dışa vurup rahatlamam gerektiğini bildiğim halde onu ke...
Tema: Parthenos (31670)
nedendir bilmiyorummm ama çoğu yaşadağım bana sıkıntı veren, beni içten içe kemiren.beni olmazsa olmazların içene iten yapım sayesinde üzüntümü dışa vurup rahatlamam gerektiğini bildiğim halde onu kendi içimde eritme yollarına gidiyorum.biliyorum ki psikolojimi etkiliyoo ama vazgeçemiyorum.bazende bu huylarım sayesinde sorunlarımı kendi başıma halledip yine kendim oluyorum...ama çözümlerini hep kendimde buluyorum
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz