|
Paylaşmak İstiyorum forumunda Ben hayatın küçük oğluyum. konu başlığının kısa özeti; Ben hayatın küçük oğluyum
Hep bana geçerdi sözü, her işi ben yapardım.
Ben giderdim fırına ekmek almaya, sigara desen bana yük.
Okula gitmek zor gelirdi, hep hayat zorlardı beni.
Ben hayatın küçük...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
c|ost
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31671)

|
Ben hayatın küçük oğluyum
Hep bana geçerdi sözü, her işi ben yapardım.
Ben giderdim fırına ekmek almaya, sigara desen bana yük.
Okula gitmek zor gelirdi, hep hayat zorlardı beni.
Ben hayatın küçük oğluyum;
Yunuslar can çekişir tasası bana düşer, ormanlar yanar ona keza.
Ben hayatın küçük oğluyum;
Kan kırmızı değil, buz mavisi düşünürüm hep.
Sevmezdim ben kırmayı, sevmezdim acı vermeyi hayat gibi.
Ben hayatın küçük oğluyum, ne desem boş hiç dinlemez beni,
Küçüğüm ya..
Bir bakmışsın yüzüm güleç gül bahçesi,
Bir bakmışsın benden daha mutlu bir fındık faresi.
Ben hayatın küçük oğluyum, anlattı bana küçük devlerin hikayesini
Ben de inanmadım senin gibi
Sır tutabilir misin ?
Hayat küçük oğlundan korkuyor !
..c|ost..
Bazen o kadar güçsüz hissedersiniz ki kendinizi, bazen o kadar boş gelir ki her şey..İşte o anlarda bile yanınızda özel bir insan varsa ve gücünüze güç katıyorsa "İşte hayat budur". İçtenlik, güzellik, moral, tebessüm, kahkaha..Göz yaşı belki de, ama o göz yaşları bile mutluluğu simgeler içten içe. Zaferler kolay kazanılmıyor, kolay olsa zafer olmuyor zaten. |
|
_________________ Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend

|
Birisine gerek yok illa ki,kendin de yetersin,kendini seversen....Özel biri kendinden başka kim olabilir ki,varsa ne ala,ama yoksa kendin varsın zaten ... |
|
|
_________________ †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum

|
c|ost şiir süperdi. Yalnızlık konusuna gelince Yalnız olmuyor. Bi insanın kendi kendine yetebilmesi gibi bişi varmıdır yokmudur. Tartışılabilir ama bence yoktur yani yalnızlık Allaha mahsus sonucta  |
|
|
_________________ Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend

|
Tabi ki yalnızlık Allah'a mahsustur,ama senin için özel olan insan karşına çıkana kadar,kendi kendine yetebilmeli insan die düşünüyorum,ben şahsen yetiyorum hee o kişi karşına çıkmışsa zaten ne güsel,çıkmamışsa da çıkıcak elbet,çıkana kadar kendinize kötü dvranmayın,sevin kendinizi  |
|
|
_________________ †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
clost .. muhteşemsin |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Alıntı:
Bazen o kadar güçsüz hissedersiniz ki kendinizi, bazen o kadar boş gelir ki her şey..İşte o anlarda bile yanınızda özel bir insan varsa ve gücünüze güç katıyorsa "İşte hayat budur". İçtenlik, güzellik, moral, tebessüm, kahkaha..Göz yaşı belki de, ama o göz yaşları bile mutluluğu simgeler içten içe. Zaferler kolay kazanılmıyor, kolay olsa zafer olmuyor zaten.
Çok güzel.. Süper  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar; herkes kendine göre çok güzel mantıklı yorumlar getirmiş. "Ben burada şunu anlatmaya çalıştım" demeyeceğim. Zaten böyle bir şeyi söylemek anlatmak istediğimi daraltmaktan başka bişey olmazdı değil mi ... Teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ZOYA
Misafir

|
Her zamanki gibi Harikasın  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
ZOYA demiş ki:
Her zamanki gibi Harikasın 
Teşekkür ederim.
Çünkü çok harika ve çok özel bir insanı seviyorum. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend

|
Benim gibi  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|