|
İlanlar forumunda Serbest Grafiker konu başlığının kısa özeti; Merhabalar,
Yaklaşık 5 yıldır grafikerlik yapıyorum. Başlangıçta ajans deneyimim oldu, şu an ve 4 yıldır reklam malzemeleri üreten firmalarda çalışıyorum. İşimden memnunum ancak yaratıcı bir yönüm de...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
entelwaka
New Friend

Tema: Parthenos (31671)

|
Merhabalar,
Yaklaşık 5 yıldır grafikerlik yapıyorum. Başlangıçta ajans deneyimim oldu, şu an ve 4 yıldır reklam malzemeleri üreten firmalarda çalışıyorum. İşimden memnunum ancak yaratıcı bir yönüm de olduğunu düşünüyorum. Işimi aksatmadan logo-amblem, masa-üstü yayıncılık metaryalleri (kartvizit, antetli kağıt, zarf, broşür, poster, afiş vb.), web sitesi için bannerlar (hareketli-hareketsiz) yapmak istiyorum. Bu sayede hem bir ek gelir elde etmiş olacağım.
Yardım almak isteyen arkadaşlar;
Entelwaka@gmail.com adresime elektronik posta göndererek ulaşabilirler. Her türlü ayrıntıyı konuştuktan sonar yardımcı olabilirim.
Kolay gelsin. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|