Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Reklam alanı
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Şifreli Uydu Yayınları forumunda Forum Yöneticilerine konu başlığının kısa özeti; Değerli forum yöneticileri öncelikle boyle bir forum hazırlayıp bizlere sundugunuz için teşekkür ederim fakat su ana kadar görüyorumki diğer konulara gösterilen ilgi kadar şifreli uydu yayınları baslı...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
eRaN
Fast Friend
Fast Friend

Tema: Parthenos (31670)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 26 Ocak 2005, 00:02   Mesaj konusu: Forum Yöneticilerine
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Değerli forum yöneticileri öncelikle boyle bir forum hazırlayıp bizlere sundugunuz için teşekkür ederim fakat su ana kadar görüyorumki diğer konulara gösterilen ilgi kadar şifreli uydu yayınları baslıgı altındaki bölüme tarafınızca pek fazla ilgi gösterilmemektedir forum yöneticileri bu bölüm ile fazla ilgilenmemktedir bu konu baslıgı altında forum yöneticileri ve moderatorlerin kaç tane mesajı vardır buraya gelen arkadaslarımız sorunlarına çare bulabilmek için geliyorlar fakat su ana kadar siz değerli hocalarımızdan gerektiği kadar yardım alabilmiş değiller bir arkadasımız haklı olarak bu foruma geliyor ve receiverine son yazılımı yüklemek istiyor ve forum üzerinde aradığını bulamıyor bir başkası yardımcı olabilmek istiyor fakat forum üzerinde dosya ekleme imkanı yok (foruma maksimum dosya yükleme boyutu 256 kb) sizlerden ricam bu bölüm altındaki yazılan baslıklara bir göz atarak gerekli çalışmaları yapmanız veya bu bölümü kapatmanız daha yararlı olacağı görüşündeyim belki sizler benim bu yazdıklarımı yanlış anlayabilirsiniz fakat su ana kadar @kılahmet hocamıza bu konu hakkında mesaj geçmiştim fakat çalışmaların devam ettiğini daha iyi olacagını cevabını almıştım ama nereye kadar sürecek bu çalışma

çalışmalarızda basarılar dilerim
saygılarımla

Oylanmadı eRaN offlineKişisel Galeri - eRaNKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 26 Ocak 2005, 16:24   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Merhaba eran.

Forumda sadece yöneticilerin ya da görevli arkadaşların yardım etmesi gibi bir durum söz konusu değil. Burada "konu hakkında bilgisi olan insanlar" size yardım edebilir. Foruma dosya eklemek kota kısıtlamasına maruz kalabilir. O zaman farklı alternatifler denenmeli. Webmaster forumuna göz atarsanız ve ne tür alternatifler geliştirildiğini incelerseniz bu yorum daha açıklayıcı bir nitelik kazanmış olacaktır.

Dosya paylaşımı vs gibi konularda freeserver desteği alarak dosya yayınlamak hem kolay hem de forum kirliliğinin önüne geçmek için güzel bir adım. _www.domaindlx.com adresinden alacağınız bir hesap dosya boyutu sorununu çözecektir. O da olmazsa farklı alternatifler deneyelim. Bize başvurun, biz de dosyaları sahip olduğumuz free bir hosta atalım ve herkes faydalansın.

Tüm başlıklar ve mesajlar teker teker inceleniyor. Sorununuza bulabileceğiniz çözüm önerileri 1 saat sonra da gelebilir 1 yıl sonra da. Bu yüzden biraz sabırlı olup gelişmeleri takip ederseniz her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. İyi eğlenceler.

WebMaster
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 Ocak 2005, 19:37   Mesaj konusu:

Bu bölümün açılmasının sebebi forumda başka bölümlerde Şifreli Uydu Yayınları konuları çok konuşulduğundandır.Açıkçası bu işten çokta iyi anladığımız söylenemez.Fakat bu işlerden çok iyi anlayan bir moderatör ihtiyacımız var ve moderatör alındıktan sonra kendisiyle gereken iletişim kurulup neler yapılması gerektiği konusunda ortaklaşa yardımlaşım olacaktır.Ve biz yöneticiler gereken desteğide sağlayacayız.

Bu bölüm için moderatör olabilecek nitelikteki arkadaşlar bana özel mesaj atarak msn adresini yazarlarsa kendilerine ulaşabilirim..

New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 29 Ocak 2005, 00:52   Mesaj konusu:

eran kardeşimizi bende katılıyorum bir şeyi bulmak işin akla karayı seçiyoruz.... bende fazla bilgim yok ama çalışmalarımız devam ediyor inşallah daha iyi olacak.... BAŞKENTTTEN SEVGİLERRRR

Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 29 Ocak 2005, 00:57   Mesaj konusu:

tango hocam konuya duyarlılıgın için teşekkür ederim.bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalısıyoruz bilgisi olan diğer arkadaşlarımızda aynı hassasiyeti göstermekteler.yukarıdaki ilk mesajımdada belirttiğim gibi burası bir forum bilgi ve birikimin paylasıldıgı bir yer bu foruma gelen arkadaslarımız sorunlarına bir care bulmak için geliyorlar ve foruma gelen arkadaslarımızın en çok aradıgı konular ise doğal olarak kullanmakta oldukları cihazlara ait güncel yazılımlar ve şifreler foruma maksimum dosya eklem boyutu 256 kb oysa kullanılmakta olan cihazlara ait yazılımların maksimum boyutu ise 750-800 kb arası bu dosyaları burada verme gibi bir seceneğimiz yok ben bunu dile getirdim ve clost mod arkadasımızda farklı secenekler sunmuş buraya gelen arkadaslarımız aradıgı bilgileri web ortamında bulmamaları mümkün değil bizler birer birey olarak açıkca servis yapmayı beklemkteyiz bir mesaj öncesinde aradıgı konuyu bulabilecek arkadasımız o mesajı okumaktansa yeniden konu açıp özel cevap beklemekte iken bir başka hosta dosya yüklemesi ile kim ilgilenecek.bizim bu forumdan beklediğimiz siz değerli hocalarımızn diğer bölümlere gösterdiği ilgiyi bu bölümede göstermesini ve arkadaslarımızn sorunlarına hep beraber care bulmak istiyoruz görüyorumki sayın tango sayın mod arakadaslarımız sizin söylediklerini yazmaktansa farlı öneriler sunuyorlar umarım daha güzel bir forum için forum yöneticileri ve bizler elele verip sorunlarımıza çare bulacağız.

saygılarımla
 Oylanmadı eRaN offlineKişisel Galeri - eRaNKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
goncaofset
New Friend
New Friend

Mesaj Tarih: 25 Haziran 2005, 14:14   Mesaj konusu:

sayın yöneticiler 25 haziran 2005 tarihi itibariyle uyduların şifrelerini çözmek istiyorum yardımcı olacak bir arkadaş olabilirmi ?
 Oylanmadı goncaofset offlineKişisel Galeri - goncaofsetKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
salimcan22200
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 25 Haziran 2005, 14:17   Mesaj konusu:

arkadaslar ben size sifreli yayinlar ve digital uydu sistemleri hakkinda yardimci olabilirim eger yardim isterseniz bana mail atmaniz yeterli adresim salimcan22200@mynet.com

WebMaster
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 25 Haziran 2005, 17:49   Mesaj konusu:

salimcan sürekli mail adresini verip yardım edeceğini belirtmeseniz iyi olur.Burası bilgi paylaşım platformu yardım ediyorsanız burdan edin.Uyarı aldınız.

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 25 Haziran 2005, 19:23   Mesaj konusu:

bu konu hakkinda daha once deneyimlerim oldu ve yardım etmem engellendi o yuzden mail adresimi vermeyi uygun gordum ama dosya yayınlamamda bi sakinca yoksa soylemeniz yeterli ben yayınlarım

Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 25 Haziran 2005, 23:33   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

salimcan forumumuzda hiç kimsenin yardım etmesini engellemiş değiliz burası bir paylasım alanı ve bunun gereği herkez bilgi ve paylasımını bu forumda rahatça yapabilir

saygılar
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: alabilmiş, almıştım, altında, altındaki, ama, ana, anlayabilirsiniz,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Türkiye Forum Sitesinin Amacı taNGo Duyurular 20 28 Nisan 2008, 20:30 Son Mesajları Gör
fulas14
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Duyuru: Türkiye Forum Moderator Alımları taNGo Duyurular 67 08 Aralık 2005, 11:19 Son Mesajları Gör
taNGo
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Duyuru: phpBB forum kullanan site sahipleri taNGo phpBB 0 14 Ağustos 2003, 05:26 Son Mesajları Gör
taNGo
Yeni mesaj yok Sabit: İki forum tek bir forum altında toplanmıştır. taNGo Motorlu Araçlar 1 18 Mart 2006, 13:44 Son Mesajları Gör
Affedilmeyen
Yeni mesaj yok Sabit: Forumdaki Modlar (Mods In Forum) taNGo phpBB 21 28 Haziran 2005, 13:13 Son Mesajları Gör
kutver

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 5.04890 saniye, sql sorguları = 51
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
25131 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133