|
Kültür/Sanat forumunda mizahla aranız nasıl? konu başlığının kısa özeti; hangi karikatür/çizgi roman dergilerinizi okursunuz, en çok hangisini beğenirsiniz, en sevdiğiniz çizgi roman karakteri kim, en çok hangi çizeri seversiniz
paylaşırsanız sevinirim
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
huzunbaz
Misafir

Tema: Parthenos (31671)
|
hangi karikatür/çizgi roman dergilerinizi okursunuz, en çok hangisini beğenirsiniz, en sevdiğiniz çizgi roman karakteri kim, en çok hangi çizeri seversiniz
paylaşırsanız sevinirim |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
mizah benim ilgimi pek çekmiyor fakat diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmem |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
ben l-manyak, lombak, penguen ve leman dergilerini takip ederim. kemik dergisinide aldım son sayısını. bütün paramı o dergilere veriyorum diyebilirim  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
Eternity
Site Admin

|
Uzun yola gittiğim zaman genelde L-Manyak alırım. Robinson ve Cuma'yı severim  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
huzunbaz
Misafir

|
eskiden erotik çizgi romanların olduğu bazı dergiler vardı şimdide varmı tam bilmiyorum ama..
onları al istersen  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
huzunbaz
Misafir

|
bu haftaki "Hayvan" isimli dergiyi almanızı öneriyorum, fiyatı 2 milyon fakat içinden dev bir poster çıkıyor (ki gerçekten dev gibi) posterin içeriği ise bir ağaç. bu ağaçta taa dadaloğlundan, karacaoğlandan, dede korkut hikayelerinden günümüze kadar yaşamış olan ve birden fazla öykü kitabı olan yazarlar yer alıyor. çok hoş bir ek diyebilirim, kaynak olabilecek nitelikte bile denebilir bazı zamanlarda..
2 milyon verip mutlaka alın derim. ayrıca derginin içeriğide güzel, eskiden "öküz" dergisi vardı belki bilirsiniz. ona benzer bir içeriği var diyebilirim.
ayrıca dün aldığım dergilere tam 6.850.000 lira verdim, hayat çok pahalı.. adam toplam fiyatı söyleyince afalladım ama artık almışım geri bırakmakta ayıp olurdu, bende aldım.
topu topu 5 dergi.. çok pahalı oldu artık hayat.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
sen bilgisayar dergisi alıyor musun? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
evet chip dergisini takip ederim. pc-nette almaya çalışırım.
ama onlarda pahalı 5 milyon civarı fiyatları var |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
ben chip aldım media player 9.0 veriyo bi de ıcq veriyo |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|