Oyunlar/Yarışmalar forumunda T.f Şİİrİ konu başlığının kısa özeti; Güzel forumun şeker insanları size yeni bir yarışma teklifi ile geldim umarım beğenirisniz. Düşündüm de herkesin bir mısrasını yazacağı bi şiir yazsak bu da Türkiye forumun şiiri olsa nasıl olur? Hoş ...
Tema: Parthenos (31670)
Güzel forumun şeker insanları size yeni bir yarışma teklifi ile geldim umarım beğenirisniz. Düşündüm de herkesin bir mısrasını yazacağı bi şiir yazsak bu da Türkiye forumun şiiri olsa nasıl olur? Hoş olmaz mı?Ama ricam şu bütünlük açısından önceki yazılanları alıntı yapıp devam ettirirsek daha güzel olur sanırım... Hadi yüreğinize kuvvet:)
_________________ SINIRLARA VARMAYA KORKTUĞUMDA HEP ÖZGÜR SANMIŞIM KENDİMİ; KAPILARI AÇMAYA KORKTUĞUMDAN EVE HAPSETMİŞİM...
benim önerim şu
sevdazana söyleyin o yazsın
bu konuda gerçekten eline su dökemeyiz
o söylememiştir ama bir dolu birinciliği ödülü var
ve onun en sevdiğim yanı da mütevazi olması
zaten bundan kazanıyor
şiirden ben anlamam hep ama okumayı severim
iki dostum benim adımı vermişler sağolsunlar. Ama ben Özkana katıldığımı söylemek istiyorum. Bu işi tek taraflı yapmam sanki etik olmaz gibi. Ama olurda forumumuz için bir şiir kaleme alırsam emin olun ilk sizlerle paylaşırım
teşekkür ederek
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz