|
PC Yardım forumunda Ekran Kartım hata veriyor lütfen acil yardımmmmm konu başlığının kısa özeti; http://img243.imageshack.us/img243/3919/hataqh9.th.jpg
türkçe çevirisi:
VPU, toparlar, artık grafikler sürücü emirlerine yanıt vermiyor olduğu gibi senin grafik hızlandırıcını ayarladı
Genera...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
caner4515
New Friend

Tema: FI Subsilver Shadow (143)

|
 (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
türkçe çevirisi:
VPU, toparlar, artık grafikler sürücü emirlerine yanıt vermiyor olduğu gibi senin grafik hızlandırıcını ayarladı
Generaded hata raporu, sadece sürücü versiyon gibi sistem bilgisini içerir; Olacak olan AGP koyma grafik yapı tampon boyut vb.i, problemi analiz ederdi. Bu rapor, öyle anonim davranılacak.
Yardımlarınızı bekliyorum bu sorun beni deli ediyor artık  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|