|
Sağlık forumunda Elektronik Sigara - Elektronik Puro konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakmak istiyorum ancak bırakamıyorum
Araştırmalarım neticesinde
http://www.elektroniksigarasatis.com
sayfasında gördüğüm manzara ilginç, dumanlı, nikotinli Elektr...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
majesta34
New Friend

Tema: Parthenos (31670)

|
Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakmak istiyorum ancak bırakamıyorum
Araştırmalarım neticesinde
http://www.elektroniksigarasatis.com
sayfasında gördüğüm manzara ilginç, dumanlı, nikotinli Elektronik sigaraymış kullanan deneyen arkadaşlar varmı.
Kesin net çözüm diyorlar.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
bmw3er
Super Friend

Uzaklaştırıldı

|
arkadaşım onun içinde sadece nikotin var sigaradaki diğer zehirli maddeler yok.Nikotin dozajını azaltarak devam ediyorsun.Bünyeyi alıştırıyorsun yani.Ama bırakmak sana kalmış irade işi.Kesin çözüm reklam taktiği her firma öyle söylüyor...iradesi kuvvetli olan işi götütür... |
|
|
|
     |
 |
majesta34
New Friend

|
bırakıcam bu sefer inşallah muhtemalen alıcam fiyatıda düşmüş baya bakalım nasıl olacak |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
Ya bunlar boş şeyler. Benim büyükbabam 15 sene içtikten sonra bıraktı, aynı şekilde amcam ve eniştem de tiryakisiydiler, onlarda bıraktı. Tamamen irade meselesi bu.. Şahsen ben, birden bırakmasamda çok yüksek oranda azalttım sigarayı. Böyle şeylere para vermeyin, paranıza yazık  |
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
bmw3er
Super Friend

Uzaklaştırıldı

|
harbi yazık..1 senede 2 kere zam geldi aldığım sigara 55 kuruş daha fazla artık... |
|
|
|
     |
 |
kraladam
Slow Friend

|
Alıntı:
Ya bunlar boş şeyler. Benim büyükbabam 15 sene içtikten sonra bıraktı, aynı şekilde amcam ve eniştem de tiryakisiydiler, onlarda bıraktı. Tamamen irade meselesi bu.. Şahsen ben, birden bırakmasamda çok yüksek oranda azalttım sigarayı. Böyle şeylere para vermeyin, paranıza yazık
Al bendende o kadar |
|
|
_________________ www.superpaylasim.net
Herkesi bekleriz | Gelin paylaşın olmadı üye sayımızı arttırın
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
mersinli33
New Friend

|
Bence vereceğin paraya yazık eğer kendi iradenle bırakamıyorsan hiç deneme test edildi onaylandı bir halta yaramıyor. |
|
|
_________________ http://www.cokilan.com
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Turuncukedi
New Friend

|
bırakalı bugün 3. günüm kendimi acayip ii hissediyorum. tavsiye olunur .5 yıldır günde yaklaşık 10 tane içiyordum .ortalama tabi. 1 paket içtiğim günlerde az değil hani . ama bırakın gercekten . kararlıyım başlamayı düşünmüyorum . ama biraz fazla iştahım açıldı galiba  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sedis
New Friend

|
her yagmur yagdıgında gözlerin yine aklımda |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|