Geyik/Muhabbet forumunda üniversite kazanamayanlar gelin dertleşelim... konu başlığının kısa özeti; üniversite kazanamayanlar gelin dertleşelim...bir sene daha dersane zor iş olacak
Tema: Parthenos (31669)
ümit ne ya yeniyor mu ümit mi bırakırlar adamda. bir daha çalışır mıyım ben o sınava al işte gidip okuyacağım sonrada ver elini işsizlik... yardıma gerçekten ihtiyacımız var
Tema: Parthenos (31669)
haklısın
ama böyledüşünürsen insan yaşamak bile istemez
zor biliyorum
bende meslek lisesi mezunu olduğum için bir çok haksızlığa uğradım ama savaşmak mücadele etmek lazım
ösym out ama hakkaten bu sene gençlerin başarılı olası tutmuş yahu.ben say2 310 puan aldım 65000. oldum geçen aynı puanı alan adam (ya da kadın ) 25000, olmuş. nasıl iş nasıl şans ....
Tema: princess (337)
benim kazandığım senede benzeri bişey olmuştu. 2n ci tercihi beklerken 6. ya girdim şok olmuştum berbat bir durum ilayda anlıyorum seni ama kadere razı olmakta fayda var senin bilmediğin hayırlar vardır belki bu işte değilmi?
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz