PC Yardım forumunda Arkadaşlar bi ilgilenirseniz sevirim. konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar benim bilgisayarım açılırken masaüstüm çok geç açılıyor .Yani en son aşamada masaüstü resmim geliyo aradan 3-5 dk. geçtikten sonra simgeler gözüküyo..Her türlü şeyi denedim tek başıma bir ç...
Tema: Parthenos (31669)
Arkadaşlar benim bilgisayarım açılırken masaüstüm çok geç açılıyor .Yani en son aşamada masaüstü resmim geliyo aradan 3-5 dk. geçtikten sonra simgeler gözüküyo..Her türlü şeyi denedim tek başıma bir çare bulamadım.Yardım ederseniz sevinirm.Bilgisayarım yaklaşık 2-3 haftadır bu şekilde....Şimdiden sağolun...
Tema: Parthenos (31669)
emin olmamakla beraber, bilgisayarına 2-3 hafta önce yüklediğin bir antivirüs programı yavaşlatmış olabilir, ikincisi bi virüs bunu yapmış olabilir virüs taramasından geçirmeni tavsiye ederim, üçüncüsü bilgisayarın çok veriyle dolu olabilir c dekileri (aktarabildiklerini d sürücüsüne aktarmayı bi deneyebilirsin. dördüncüsü masa üstünde çok simge olabilir. onlardan bi kısmını klasörleyip d ye atmayı dene. benim bilg. de bazen böyle şeyler yapıyo, genelde bunlardan kaynaklanıyo. belki seninikinin de sorunu aynıdır.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz