|
Aşk/Sevgi forumunda Aşkı yaşayabilmek için ne kadar cesaret gerek ? konu başlığının kısa özeti; Bu günlerde aklıma benimde bir soru takıldı ve kendimi sürekli sorguluyorum bu konuda ...
Aşkı hakkını vererek yaşayabilmek için ne kadar cesaretli olmak gerekli, nelere katlanmak, neleri feda etme...
|
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
dJ4
Co-Admin

Tema: Parthenos (31669)

|
Bu günlerde aklıma benimde bir soru takıldı ve kendimi sürekli sorguluyorum bu konuda ...
Aşkı hakkını vererek yaşayabilmek için ne kadar cesaretli olmak gerekli, nelere katlanmak, neleri feda etmek, ne kadar risk almak gerekli ?
Buyurun yazın çeşitli formüllerinizi bekliyorum, ama eminim ki yine bir sonuca varamıyacağız  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş  |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sarı gelin
Angel

|
Hakkını vererek yaşaman gereken aşk değildir,aşık olduğun kişidir.Onun hakkını vermen yeterlidir.Ne kadar risk alacağını,ne kadar vereceğini,ne kadar seveceğini o belirler..Hakederse canını ver..Haketmeyene günahını bile verme...
Aşk paylaşıldığı sürece güzeldir,acısı da başımız üstüne.Ama değsin.....Adam gibi sevmek ve sevilmek lazım..SEvgi bitsede saygı kalıcı olmalı....Sizin kendinize neyi ,kimi layık gördüğünüz önemli..... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
haketmediğini ya herşeyini verdikten sonra anlarsan ? |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sarı gelin
Angel

|
acelen neki,sende filmin fragmanında rol alma,uzun metrajlı bir filim olsun istiyorsun,sahneleri kare kare çek....hem bakalım bu rolün hakkından gelebilecekmi,başarıyı ve seni hazmedebilecekmi,başı dönerse şımarabilecekmi,düzenlimi,sözlerine sadıkmı,uyumlumu öğrenmiş olursun...herkes kendi filmini çeker .... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
 |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sTePHaN_pAtRicK
Misafir

|
Daha fazla cesareti olan var mı benden başka,mrk ediyorum... bu kadar yeterli şimdi ! |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
CoLeRaa
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
cesaret ve aşk biri bana
bi bağıntı kurabilirmi? |
|
|
_________________ Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Shadoww_mann
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
walla bağlantı kurulabilir mi walla bende kuramadım neye cesaret sevmeye cesaret olarak niteleniyorsa orasını bilmem |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
CoLeRaa
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
Sanki aşktan değilde bir savştan bahsediyorsunuz
risk almak
cesaret
daha nelerrrr |
|
|
_________________ Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|