|
Aşk/Sevgi forumunda Gerçekten aşık mısın !? konu başlığının kısa özeti; Gerçekten aşık oldun mu !?
Çok tehlikelidir bu soru ! Birden bir rüzgar eser, üşürsün. Yanında 'O' vardır, beyninde bu düşünce. Gerçekten aşık mısın ? diye sorarsın kendine. İşte o an her şey yenid...
|
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
c|ost
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31669)

|
Gerçekten aşık oldun mu !?
Çok tehlikelidir bu soru ! Birden bir rüzgar eser, üşürsün. Yanında "O" vardır, beyninde bu düşünce. Gerçekten aşık mısın ? diye sorarsın kendine. İşte o an her şey yeniden, yeniden başlamıştır. Niye buradayım, niye yanımda "O" var. Bu birliktelik niye ? Neden başladı ? Neden devam ediyor ? Daha farklı bir ortamda olamaz mıydım. Neden bu kadar alternatif varken "O" var ? Gerçekten aşık mısın ?? Gerçekten aşık oldun mu ? Sevdin mi adam gibi, sevdin mi yürekten seversin ya; yüreğinde büyütürsün ya, neden sorusuna yer verdiğin zaman biter her şey yazık olur !
Beraberliğin amacını sorgularsın, beraberlikte ki inişleri-çıkışları, yanlışlarını ve kendi doğrularını. Uyumsuzluklar görmezlikten gelinir uzun bir süre. Bazen sürenin uzunluğu tartışılmayacak kadar kısa olur. Saplantılar başlar zamanla, zarar gördüğünü düşünürsün seninleyken, oysa "O"na zarar vermen mümkün müdür ?? Yetmemekten, yetememekten, kaybetmekten korkarsın. Artık akşam yemeklerinde ki lokma sayın yarıya inmiştir, kahvaltılarsa hak getire. Zarar görenin kim olduğunu düşünmeden "O" vardır beyninde.
Suçlayacak birilerini aramaya başlarsın. Saldırganlaşırsın. Kırıcı olursun hiç suçları yokken. Bazen oturup bu şehre sitem edersin, uykulara isyankar olursun. İnzivadır tek çözüm ama o da sıkar zamanla. Duyguları en açık, en sade ve direk yoldan açıklamak kolaylaştırır her şeyi. Konuşursun "O"nunla, anlatırsın. Anlar mı ? Bilmiyorum.
Çözüm nerde ? Gerçekten aşık oldum mu ? Aşık mıyım ? Seviliyor muyum ? Her cümlenin başına GERÇEKTEN eklerseniz işte o zaman gerçeği sorgulamaya başlıyorsunuz.
Gerçekten mi ?! |
|
_________________ Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
has_kar
Slow Friend

|
evet gerçekteeennnnnnnnnnn |
|
|
_________________ slm
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
biLmioyorum ya ;( |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum

|
Ben oldum Ama hiç birine kavuşamadım ayrı mesele. Şu şişmanlık ne lanet bişi. Hani canlı bişi olsa şu şişmanlık denen şey öldürüp atajam. O derece yani. |
|
|
_________________ Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
1 kere oldum galiba..  |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
nienna isilra
Fast Friend

|
߀nde ßı kere oLdum ;o |
|
|
_________________ Tüm ßu öLüm arasInda,tEk sEnsiN,hayat oLan..
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Killer Machine
Quick Friend

|
oldumve halen asgigim |
|
|
_________________ Ya ümitsizsiniz, yada ümit sizsiniz!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
alaybozan
Best of TurkiyeForum

|
olmaz olaydım... |
|
|
_________________ ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Anatolia_Hell
Fast Friend

|
Yok la olmadım Bu sene bi kıs vardı kızıl saçlı okulda.2 hafta buna baktım dedim aşık oldum herhalde.Sonra unuttum ... Demekki aşk bu değilmiş.Du bakalım olurum belki yakında  |
|
|
_________________ YURTTA SULHMÜ KALDI DÜNYADA BARIŞ OLSUN !!!!!
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Aşık olduğunu bilmek kendini bilmeye benzer. Aşık olduğunu kendin bilebilirsin sadece. Etrafındaki kimse senin gerçekten aşık oldup olmadığını anlayamaz. Evet ben aşık oldum galiba hala aşığım. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|