PC Yardım forumunda DDR2 Ekran kartı uyumu? konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar internette bir satış sitesinde beyendiğim bir ekran kartını almak istiyorum ne zamandır bilgisayarımda bir yenilik yapmadım ve donanımlar hakkında pek fazla bi bilgim yok:( onun için sizler...
Tema: Parthenos (31669)
Arkadaşlar internette bir satış sitesinde beyendiğim bir ekran kartını almak istiyorum ne zamandır bilgisayarımda bir yenilik yapmadım ve donanımlar hakkında pek fazla bi bilgim yok:( onun için sizlere danışmak istedim bilgisayarımın şu anki özellikleri ınte(r) p4 cpu 2.66 ghz 512mb ram,ekran kartı ise Gforce fx 5200. Almak istediğim ekran kartı -
SAPPHIRE ATI RADEON X1650 512MB DDR2 (DirectX 9.0) PCI-E x16 EKRAN KARTI (11105-01-20R)
Bu kartla bilgisayarımda nasıl verim alabilirim?
selam öncelikle yazdıklarına göre senin ekran kartın AGP ama alcağın ekran kartı PCI-eks. yani senin bilgisayarına uyumlu değil senin alabileceğin en yüksek ekran kartı fx5500 256 mb dır daha yüksek olmasını istiyosan anakartı değiştirmen lazım.
_________________ Bu benim bile anlamadığım kelimeler sadece benim yalnızlığımı temsil eder...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz