|
Haberler forumunda Yeni virüs, 200 bin bilgisayarı etkiledi konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,95157,00.jpgGeçen hafta pazartesi günü ABD'de yayılmaya başlayan virüsün, dünya genelinde 200 binden fazla bilgisayarı etkilediği bildirildi. Anti-virüs şi...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

|
Geçen hafta pazartesi günü ABD'de yayılmaya başlayan virüsün, dünya genelinde 200 binden fazla bilgisayarı etkilediği bildirildi. Anti-virüs şirketi Symantec'in verilerine göre, "LovSan" ya da "MSBlast, Blaster" gibi isimlerle anılan bilgisayar virüsü e-mail yoluyla değil internetten bulaşıyor.
Ananova.com'daki habere göre, uzmanlar virüsün bulaştığı kişisel bilgisayar sayısının sanılandan daha fazla olabileceğini belirtiyor. Birkaç versiyonu bulunan solucan (worm) türü virüsün bir versiyonu gizlice bulaştığı bilgisayarda kullanıcı tarafından farkedilemiyor.
Microsoft işletim sistemlerini kullanan bilgisayarlara bulaşan virüsün cumartesi günü Microsoft'un "Windows Update" sayfasını hedef alan bir saldırıyı tetikleyeceği söyleniyor. Virüs bulaşan bilgisayarların 16 Ağustos Cumartesi günü, saniyede çok sayıda veri paketi göndererek siteyi devre dışı bırakacağı belirtiliyor.
Kaynak: Hürriyetim |
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|