|
Aşk/Sevgi forumunda 50 metre mektup sevgilisine kavuşturdu :) konu başlığının kısa özeti; Hakkari’de bir kişi ayrıldığı sevgilisine, yazdığı 50 metrelik mektuptan sonra yeniden kavuştu.
Hakkari’de sevdiği kızla tartıştıktan sonra ayrılan Naci Kara, bir ay önce yazmaya başlad...
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31669)

|
Hakkari’de bir kişi ayrıldığı sevgilisine, yazdığı 50 metrelik mektuptan sonra yeniden kavuştu.
Hakkari’de sevdiği kızla tartıştıktan sonra ayrılan Naci Kara, bir ay önce yazmaya başladığı 50 metrelik mektubu tamamlayarak, soyadını açıklamadığı sevgilisi Nazlıcan’a gönderdi. Kara’nın sevgisini, üzüntüsünü, acısını ve sitemini dile getirdiği mektubu okuyan Nazlıcan ise, kızgınlığını ve küskünlüğünü daha fazla sürdüremeyerek, barışmaya karar verdi.
Bu mektubun ardından kız arkadaşıyla yeniden biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Naci Kara, Nazlıcan ile evlenme kararı aldıklarını belirtti. Nazlıcan’dan bir kez daha ayrılmayı göze alamadığını ifade eden Kara, bundan sonraki yaşamı birlikte paylaşacaklarını söyledi.
Ailelerinin de bu sevgiye karşı çıkmadığını dile getiren Kara, düğün hazırlıklarına başladığını vurguladı. Nazlıcan ise, sevgilisinden aldığı mektubu 2 günde okuduktan sonra barışmaya karar verdiğini kaydetti. Sevgilisi Kara’dan bir daha ayrılmayacağını bildiren Nazlıcan, ailelerin de evlilik kararına olumlu yaklaşmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.
A.A. |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
vişne
Super Friend

|
Alamut demiş ki:
Nazlıcan ise, sevgilisinden aldığı mektubu 2 günde okuduktan sonra barışmaya karar verdiğini kaydetti.
Konuyla ilgisiz olacak ama, Nazlıcan mı okumada sorun yaşamış, Naci'mi yazarken heyecanla ne yazacağını bilemeyip lafları karıştırmış anlayamadım. Bana, sevdiğim adam 50 m uzunluğunda mektup yazacak ve ben bir solukta hatta soluksuz okumak yerine "gerisini de yarın okuyayım" diyeceğim?!...hiç sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Ee dur kızcağız arada yemek yesin, tuvalete gitsin, su içsin yaw. Bu 50 metre ohoo ben üşenir 1 haftada okuyamam Helal olsun yazana da 50 m mektup ha. Ben daha 10-15 paragraflık yazıyı zor yazarım. Aşk neler yaptırıyor insana..  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Kutcar
Quick Friend

|
Haha bi kere okuduğunu ne biliyosun ki? çok beğenmiş 3-5 kere okumuştur yani olamaz mı? Sen yapmaz mıydın? |
|
|
_________________ Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
dJ4
Co-Admin

|
aşk yeri gelir bir bakışla herşeyi anlatabilecek güce sahiptir yeri gelir 1 km mektup yazsan nafile, durumda bir yanlışlık var ama zannedersem her iki taraftan kaynaklanıyo  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
oha 50 metre yazcak bana sevgiLimm 1 saatte okurdum ;Pp abartmı$ oLabilirim ama ertesi güNe bırakmam yani.. heLaL oLsun.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
bende walla hemen okurum ;P 50 metre mektup nası yazılır ya ben yazmaya çalı$sam kesin azcık ciddi yazarım sora saçmalamaya ba$larım  |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
insan artık yazdııı $eyhLeri tekrar tekrara yazar ama bak adamın yazcak $eyi varmı$ ki yasmı$  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Bazen 50 metrelık bır mektup, bazen tek bır kelıme ıcınızın cıglıklarından haykıran, yürek denen damladan kopmus; nelere kadır...
Sevmek ve sevılmek; sevdıgıne neler yaptırmıyor kı..
Güzel, cok güzel, tebessüm dolu şeyler bunlar..
Allah ıkısını ve seven, sevılen herkeslerı mesut eylesın. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
ee bize de amin demek düşer.  |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|