|
Yazılım forumunda MyIE2 konu başlığının kısa özeti; http://www.myie2.com/images_screens/full_pre.gif
Internet Explorer'a çok iyi bir altenatif olan MyIE2 isimli browser internet explorer ile oldukça benzer bir arayüze sahip. Aslında bu browser inter...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
dJ4
Co-Admin

Tema: Parthenos (31669)

|
Internet Explorer'a çok iyi bir altenatif olan MyIE2 isimli browser internet explorer ile oldukça benzer bir arayüze sahip. Aslında bu browser internet explorer'ın kullandığı kaynakları kullanıyor ve internet explorer'daki tüm ayarlarınızı kullanabiliyor yani MyIE2 yi Internet Explorer'ın üzerine kurduğunuzda birkaç görüntü dışında fazla bir değişiklik olmamasına rağmen programın ilk bakışta internet explorer'dan çok daha ileri birkaç özelliği var bunların bazıları ;
görev çubuğunda yeni pencere açılmadan aynı pencerede başka pencere açabilme özelliği, reklam ve pop-up önleme eklentisi, yanlışlıkla sayfayı kapattığınız zaman son sayfaya tekra dönebilme gibi... ayrıca programın daha birçok özellik sağlayan bol miktarda plugini ve skin desteğide mevcut ...
Programı denemek isterseniz http://www.myie2.com/html_en/download.htm adresinden indirebilirsiniz program ücretsiz ve şuanki kullandığınız browsere rahatsız etmeden kolaylıkla kurulup kaldırılıyor. Eğer MyIE2 bir kere dahi kurarsanız eminim sizde benim gibi defult browser yapacaksınız  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Yaa çok ilgimi çekti... Pardon ama bunun oyun bölümüyle ne alakası var ?? |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
dJ4
Co-Admin

|
burası yazılım ve donanım bölümü aynı zamanda  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Yaw pardon yazdıktan sonrada farkettim ama değiştiremedim.
Ben Yazılım/Donanım >> Oyunlar gibi anladım  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
dJ4
Co-Admin

|
sorun değil dostum  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Hı hı insanlık hali.. herkez hata yapar  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
TheTurK
Quick Friend

Nerden: Trippin' into a world that never seems too far away.

|
Exp da ben icon azaltmaya çalışıorum yapımcılar neler yapıor buna dur demek lazım benin ilgimi çekmedi : )) Zaten gerekli olanı ekleme seçenegi var :d Ama çogu kişinin işine yarar .. |
|
|
_________________ Your blood is mine ...
|
|
| Oylanmadı
|
          |
 |
dJ4
Co-Admin

|
tek task içinde birçok pencere açılabilmesi, pop-up filtreleri gelecekte i.e.'nin de vazgeçilmez özelliklerinden olacak zaten haberlere göre  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|