|
Edebiyat/Felsefe/Şiirler forumunda Ellerime Bakıyorum konu başlığının kısa özeti; Gece yarısı çoktan geride kaldı. Yalnızlık üşüştü yine geceye. Yalnızlık, rüzgar, karanlık, düşler, deli bir beyin var ama kendine acımak yok. Ve güneşe uzanan ellerim var…
Ellerime bakıyorum...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
t_sellyn
Fast Friend

Tema: Parthenos (31669)

|
Gece yarısı çoktan geride kaldı. Yalnızlık üşüştü yine geceye. Yalnızlık, rüzgar, karanlık, düşler, deli bir beyin var ama kendine acımak yok. Ve güneşe uzanan ellerim var…
Ellerime bakıyorum alaca karanlıkta, sonra parmaklarıma. Hala eskimediği, derilerinin kırışmadığı ellerime bakıyorum. Ve sıkıyorum parmaklarımı uzun bir süre kırmak, kanatmak istercesine!
29.12.2005 |
|
_________________ TeK KiŞiLiK DeV oRDu...!!!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fanta
Best of TurkiyeForum

|
elimi ıslatır elinin teri ziyan olurum demiş şair...
ve senden bu güzel ama güzel yazıyıda okumak güzeldi keşke uzatsaydın ama |
|
|
_________________ Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
t_sellyn
Fast Friend

|
bazen düğümlenir boğazında birşeyler insanın sözcükler kalır orda çık(a)maz istediğin kadar uğraş... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fanta
Best of TurkiyeForum

|
haklısın |
|
|
_________________ Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
t_sellyn
Fast Friend

|
uzun süredir benim boğazımda düğümlenen sözler vardı ağlamak bile ağlatmıyordu...şimdi onları söyleyemiyorum yine ama artık gözyaşlarım akıyor yüreğimde akan kan nehrine karışıyor... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|