|
Nefret Ediyorum forumunda midemi bulandıran herşeyden nefret ederim.. konu başlığının kısa özeti; yere tüküren erkeklerden... lavaboya tüküren erkeklerden...yani söylemeye mecbur kaldım kusura bakmayın..sonra mahrem yerlerini yolda kaşıyan erkeklerden:P nefret ederim..ben erkek düşmanımıyım ki:)
...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ress
Fast Friend

Tema: Parthenos (31669)

|
yere tüküren erkeklerden... lavaboya tüküren erkeklerden...yani söylemeye mecbur kaldım kusura bakmayın..sonra mahrem yerlerini yolda kaşıyan erkeklerden:P nefret ederim..ben erkek düşmanımıyım ki:)
hep erkek oldu..sonra mehmet ali erbili arayıp bi pohunu yiyem demedikleri kalan insanlardan..birde nefretin ötesinde çocuklara zarar veren herkesden..birde yani ayıp olmasa at arabasına binip işe gidicem..yolda trafik polislerini kandıran arabaya fazla yolcu alan şoforlerden..dev cüce oynatıyorlar resmen..karizmaya ters yani..haa birde iş aramaya gittiğinde daha dünkü çoçugun insan kaynakları konusunda iki kitap okumasıyla sorduğu komik sorular...kasılması filan...
yaw nefret edilmeyecek cok az şey kalmış maalesef..  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Ooo dökmüşün içini! |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
dEEp
Super Friend

|
Eh..Başlık bunun için açılmış.."Neyse" demen enteresan kaçtı biraz..
ress rümuzunu kullanan user kişisi %1 kadar küçük bir bölümünü ele almış nerdeyse..Tabiki piskoloji we insiyatif farklıdır..Fakat herkes görüşünü belirtsin..
Şahsım adına ; Emitasyon insanlar ve İnsanlığa özenen haywanlardan nefret ederim..
+ olarak ;
Bu saattde bunu yazıyorum..Herhalde yarın bi gün bundan dolayı kendimden nefret edecem..
Bilâhare bildiririm onuda.. |
|
|
_________________ Kâmil iken cahil ettim alimi, vahşi iken yahşi ettim zalimi.. Yavuz iken zebun ettim Selim'i, her oyunu bozan gizli zor benim..!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
stn mide buLandıran herşey bögkk |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
NightCrawLer
New Friend

Uzaklaştırıldı

|
Kıllı Göbekli Kadınlardan Nefret Ederim... |
|
|
_________________ Acıma Yetime Döner Koyar ....
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|