|
Aşk/Sevgi forumunda Günlerin Katili konu başlığının kısa özeti; Vuslata beş kaldı demeyi ne kadar isterdim. Oysa vuslata daha 335 gün, 11 saat var.
Korkmamalıyım yanmaktan. Çünkü yakan yanıyor, özlenen özlüyor. Bu, teselli vermeli bize değil mi… “Korkmuyorum ...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31669)

|
Vuslata beş kaldı demeyi ne kadar isterdim. Oysa vuslata daha 335 gün, 11 saat var.
Korkmamalıyım yanmaktan. Çünkü yakan yanıyor, özlenen özlüyor. Bu, teselli vermeli bize değil mi… “Korkmuyorum yanmaktan, aşk tenimi yakarken lime lime olmaktan” demiştim ya bir şair misali. Bülbül olup ötsem mi, sükuna bulanıp sussam mı?..
Bu nasıl bir sınav sevgili? Sen beni, ben de seni anlamaya mı çalışalım, kendi acımıza mı yanalım. “Benim ne halde olduğumu biliyor musun?” diye haykırırken ben, sen “Ne halde olduğumu anlayamazsın” diyorsun. Ben yapayalnızlığı, sen kalabalık yalnızlığı doldurup doldurup içiyoruz. Susamış gibi…
Gök gözlerini arıyorum, sımsıcak bedenini, derin soluklarını. Gözlerimi açtığımda seni yanımda bulmalıyım. Üşüten gecelerde güneş gibi ısıtmalısın ruhumu. Oysa soğuğum. Güneşsiz kaldık sevgili… Sen soğuk gece vakitlerinde koğuştaki 22 kişiyle uyurken yapayalnız, ben korkunç bir sessizliğin içinde odamda seni sayıklıyorum.
Her telefon çalışında ruhum titriyor. Her sesini duyuşumda seni daha çok özlüyorum.
Yok sayıyorsun 2005’i. Defterinden siliyorsun her günü. Bugün sildiğin 30’uncu gün olacak. Ve belki bayram diye birkaç günlük vuslat yaşatacak kafesin sahipleri. Ve kuşlar gerisin geri kafeslerine dönecek eninde sonunda. Günleri öldürmek nasıl bir duygu? Kurşun izi kalıyor mu? Kalmıyor mu yoksa? Ne kadar kan akıyor günlerden? Birkaç damla mı? Peki öldürürken günleri, sen kendini de vuruyor musun? Yoksa her gün biraz daha mı ölüyorsun?
Sesin bana ölümü haykırıyor. Olmamalı. Aşk yaşamaktır. Soğuk savaşlarda sımsıcak kalabilmektir inadına. Ölümü bana getirme sevgili. Bırak giden asker geri dönsün. “Her şey vatan için!” diye geçen her gün “Özgürlüğüne kavuşman için”…
Dayan sevgili… |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ipek
New Friend

|
Sewiyosun we ayrısınız.. Allah yardımcın olsun.. |
|
|
_________________ Bi gün ünlü bi yazar olacağım.Sende,''ben bu yazarın yazılarını çok sewerim'' diyeceksin..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Queen_Witch
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

Tema: FI Subgrey (80)

|
bu bir askerlik anısı ve arkadaşın yaşı askerliğe müsait değil yani ben onun kendi acıları olduğu sanmıyorum ama yazı çok güzel ve içten teşekkürler paylaşım için |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

|
Askerini özleyen yardan mektup...
Çok güzel, teşekkürler. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fanta
Best of TurkiyeForum

|
eski başlıkları deşip deşip hüzünleniyoruz hadi bakalım |
|
|
_________________ Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Günleri;aylara,yıllara bağlarsın..Farklı geri sayımlar çıkartırsın.Görenler hayret eder. Değişik bir duygudur.Gün saymak,tablolar hazırlamak kendi çapında..Kargo göndermek,kargo almak,çalan telefonlara "o" diye koşmak...Bazense bir kaç gün ardarda bulamamak.Hem tatlıdır bu duygu mutlu eder insanı,hem de acıdır ,.. yakar yüreğini cayır cayır... |
|
|
_________________ Sensiz kalacak bu şehir...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Sevdazan
Best of TurkiyeForum

|
bu ayrılık onurlu ayrılıktır
ki o onuru yaşayabilenlere ve o sayılı günlerde vefa ile bekleyebilenlere ne mutlu....
paylaşım için teşekkürler |
|
|
_________________ ***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***
www.sevdazanca.tr.cc
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
fanta
Best of TurkiyeForum

|
tatlı bir guygu bile bırakamadım arkamdan giderken |
|
|
_________________ Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Sevdazan
Best of TurkiyeForum

|
fanta demiş ki:
tatlı bir guygu bile bırakamadım arkamdan giderken merak etme ben sana guygu bırakacam:)) |
|
|
_________________ ***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***
www.sevdazanca.tr.cc
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|