|
Yemek Tarifleri forumunda İkramlık Kumpir konu başlığının kısa özeti; 4-6 kişilik
-6 adet büyük boy patates
-4 adet sosis
-10 adet zeytin
-1 çay bardağı bezelye
-6-7 adet kornişon turşu
-1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
-Yarım çorba kaşığı margarin ve...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
GRaPHeR
Lover of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31669)

|
4-6 kişilik
-6 adet büyük boy patates
-4 adet sosis
-10 adet zeytin
-1 çay bardağı bezelye
-6-7 adet kornişon turşu
-1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
-Yarım çorba kaşığı margarin veya tereyağı
-Üzerine: Ketçap, mayonez
Sosis, turşu ve zeytinleri küçük küçük doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 çay bardağı bezelyeyi ilave edip karıştırın. Bu arada patatesleri haşlayın. Püre haline getirip, tuzunu ayarlayın. Yarım çorba kaşığı margarin veya tereyağını ilave edin. Patates püresini soğutmadan, dikdörtgen cam bir fırın kabına alıp, malzemeleri üzerine yerleştirin. Bu şekilde 5-10 dakika fırınladıktan sonra, dilediğiniz miktarda ketçap ve mayonez ilave ederek sıcak servis yapın.
Afiyet olsun... |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Last_Chance
Fast Friend

|
Teşekkürler tarif için en çok sevdiğim yiyeceklerden birini kendim yapma imanı tanıdın bu sayede... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
GRaPHeR
Lover of TurkiyeForum

|
rice ederim  |
|
|
_________________ Seni sevmeyi ağır ödüyorum...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|