Geyik/Muhabbet forumunda Tanışıp kaynaşmak konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar internet dediğimiz olay insanları asosyalleştirebiliyor ama bizim buna bir dur dememiz lazım.Ben bu forumdaki insanlarla dialoga girmek istiyorum ama bunu başarmak biraz zor olabiliyor...Me...
Tema: Parthenos (31669)
Arkadaşlar internet dediğimiz olay insanları asosyalleştirebiliyor ama bizim buna bir dur dememiz lazım.Ben bu forumdaki insanlarla dialoga girmek istiyorum ama bunu başarmak biraz zor olabiliyor...Mesela ben Ankara'lıyım Ankaralı arkadaşlarla tanışmak kaynaşmak ve arkadaşlık kurmak istiyorum.
Asosyalliğe hayır diyorsanız sizde burda tanışalım hangi şehirde olduğumuz önemli değil...Maksat muhabbet olsun...Güzellik olsun...
ortam olduğu sürece bu forumda zaten konuşup kaynaşılıyor zamanla sende anlaşırsın benım bu forumdan 2 Ankaralı arkadaşım oldu bile
biraz bahsedim kendımden bari senin için türizm okuyorum ve şuan yani yaz döneminde staj görüyorum bu ikinci stajım ve çırağan palace(sarayı) kempinski hoteller zincirinde staj görüyorum
_________________ Keşke hiç büyümeseydikte,dizlerimiz kanasaydı kalbimiz yerine..
Gerçekten keyifli bir mesleğin var tebrik ederim...Keşke benimkide o kadar keyifli olsa ama ne yaparsın kader...Pek bana göre olmasada ben hukuk okuyorum çok sıkıcı ama cezbedici bir yönüde var idare ediyoruz işte ne yapalım...Ankara da nerde oturuyorsun?
Ya valla şu tatil bi başlasa okullar kapansa daha ne isterim bu yaza dair çok güzel planlarım var biran önce gerçekleştirmek istiyorum.Sıcak kumlardan serin sulara atlayacam...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz