|
Nefret Ediyorum forumunda Herşeyden nefret ediyorum konu başlığının kısa özeti; herşeyden nefret ediyorum siz?
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
cemalkütahya
New Friend

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (31669)

|
herşeyden nefret ediyorum siz? |
|
En son taNGo tarafından 22 Mart 2006, 23:58 tarihinde değiştirildi: Başlık açarken konunun içeriğiyle ilgili olan açıklamalı bir şey yazmaya dikkat edin!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

|
Yok ben değil, hayatta bir çok amacım var ve dünyanın en mutlu insanlarımdan biri olduğumu düşünüyorum. Çünkü aç değilim, açıkta değilim. Milyonlarca insanda olmayan imkanlar var bende. Yaşayacak bir yuvam, bir ailem, bana yemek yapabilecek bir annem, harçlık verebilecek bir babam, koruyabileceğim bir kardeşim ve her şeyimi paylaşabileceğim dostlarım var. Bu zenginlikler kaç kişide var? Nefret etmek yerine şükretmeyi tercih ederim. |
|
|
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
tomarza
Slow Friend

|
affedilmeyen harfi harfine katılıyorum yazmış, olayı bitirmişsin |
|
|
_________________ ÖĞÜT, ZAMANINDA TAZE YENMEMİŞ EKMEĞİ, BAŞKASINA BAYAT YEDİRME DENEMESİDİR.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
mythical_girl
Lover of TurkiyeForum

|
affedilmeyene katılıyorum.sadece okuldaki hocalardan nefret ediyorum okadar  |
|
|
_________________ Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşınızdakinin kalbinde büyümesini bekleyin; fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun!!!
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Zen
Best of TurkiyeForum

|
herseyden nefret edilirmi ya, at kendini öldür sen bence : )))) yasama yasama |
|
|
_________________ What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

Tema: FI Subgrey (80)

|
Zen sende farklı sayılmazsın çoğu konuda karamsarsın ya da gıcıklığına öyle yazıyorsun bilemiyorum |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
kimsenin her şeyden nefret edebileceğini düşünmüyorum bence böyle söyleyenler sadece ilgi çekmeye çalışan insanlar. belki sen bi istisna olabilirsin gerçekten çok kötü durumda olabilirsin ama her şeyden nefret ediyorum diyen insanların %90 ı Affedilmeyen'in bahsettiği her şeye sahip.. sadece farklı olmaya çalışıyorlar karamsar olarak. sokakta yatan, aç insanlar var ama onlar bile yaşadıklarına şükrediyorlar. her şeyleri olan insanlar nasıl sahip olduklarından nefret edebilir ya?.. |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Zen
Best of TurkiyeForum

|
kingarthur demiş ki:
Zen sende farklı sayılmazsın çoğu konuda karamsarsın ya da gıcıklığına öyle yazıyorsun bilemiyorum
karamsarliktan ote, bir cok seyden sikayet ediyorum sanirim ama bu nefret olcusunde degil, olmadida, bi insan herseyden nefret ediyosa asil karamsarlik o dur.. o kadar nefret eden harbi yasamasin daha iyi, hayatin nesinden zevk alirki o zaman |
|
|
_________________ What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
powerpuff
Super Friend

|
Affedilmeyen demiş ki:
Yok ben değil, hayatta bir çok amacım var ve dünyanın en mutlu insanlarımdan biri olduğumu düşünüyorum. Çünkü aç değilim, açıkta değilim. Milyonlarca insanda olmayan imkanlar var bende. Yaşayacak bir yuvam, bir ailem, bana yemek yapabilecek bir annem, harçlık verebilecek bir babam, koruyabileceğim bir kardeşim ve her şeyimi paylaşabileceğim dostlarım var. Bu zenginlikler kaç kişide var? Nefret etmek yerine şükretmeyi tercih ederim.
Affedilmeyen'e kesinlikle katılıyorum.Herşeyden nefret edemem. |
|
|
_________________ YaZMaMıŞLaR KaDeRiMi KiMSeYLe SaRıLMıŞLaR NiCeLeRi SeVGiYLe UÇaN KuŞLaR DöNMeZ GeRi GüZ DiYe YAZMAMIŞLAR KADERİMİ...!!!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
cemalkütahya
New Friend

Uzaklaştırıldı

|
..... |
|
|
En son taNGo tarafından 10 Nisan 2006, 09:40 tarihinde değiştirildi: küfürlerini dağda et ayı.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|