|
Paylaşmak İstiyorum forumunda İyi şans dileği konu başlığının kısa özeti; Beni bilenler haftasonu haftasonu diye inlediğimi bilirler işte beklenen hafta sonu geldi ve ben çok heycanlıyım içim içime sığmıyor ama bi okadarda korkuyorum red cevabımı alacam yoksa evet cevabımı ...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Khes
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31669)

|
Beni bilenler haftasonu haftasonu diye inlediğimi bilirler işte beklenen hafta sonu geldi ve ben çok heycanlıyım içim içime sığmıyor ama bi okadarda korkuyorum red cevabımı alacam yoksa evet cevabımı bilmeyenlerde bu yazdığımdan anlam çıkartırlar galiba açıklamaya pek gerek yok sanırım iyi şanslar dileyin bana ve dualarınızı eksik etmeyin durumu size bildiririm hadi sağlıcakla kalın 2 gün sonra görüşürüz iyi bakın kendinize EYVALLAH
ANKARA - MERSİN yolcusu kalmasın  |
|
_________________ Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm;
Bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm!
O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum

Tema: princess (337)

|
bol şans..
sonuç ne olursa olsun üzülmek yok ama tamammıı??
güzel haberlerini bekliyoz ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
İyi şanslar.. Durum ne anlayamadım ama hayırlısı bakalım  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

|
Çok çok bol bol iyi şanslar
Hayırlısı olsun  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Khes
Best of TurkiyeForum

|
teşekkürler herşey istediğimiz gibi oldu ve sonuç olarak biz anlaştık hayırlısı olsun dedik olumsuz düşüncelerimi ortadan kaldırdı artık bunalım yok sadece neşe ve eğlence var |
|
|
_________________ Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm;
Bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm!
O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
keops
Best of TurkiyeForum

|
sanırım "arkadaş kalalım" gibi bi şey olmuş yoksa ben mi yanlış anladım?? |
|
|
_________________ İnsan, düşünen tek hayvan değildir,
ama bir hayvan olmadığını düşünen tek hayvandır.
Pascal Picq
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum

Tema: princess (337)

|
ben daha farklı anladım,yani şimdi sevgilisiniz,öylemi?biraz daha açsana kız milletiyiz işte meraklıyız biraz  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Eternity
Site Admin

|
hayat işte. eş zamanlarda birilerinin başına yıkılırken, başkalarına yeni bir dünya yaratır...  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
defy
Fast Friend

|
İyİ Barİ Benİm Duama Gerek Kalmadan HallolmuŞ İsteĞİn..mutlu Olmak İÇİn YaŞamaya Gerek Yok,baŞkasinin MutluluĞu Da Mutlu Olmak İÇİn Kafİ İnsana.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Khes demiş ki:
teşekkürler herşey istediğimiz gibi oldu ve sonuç olarak biz anlaştık hayırlısı olsun dedik olumsuz düşüncelerimi ortadan kaldırdı artık bunalım yok sadece neşe ve eğlence var
yok yok ben anladım sanırım aynı durumu paylaşıyoruz yanılmıyorsam En hayırlısı böylesi biraz kafa dinlemek lazım  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|