|
Duyurular forumunda Türkiye Forum Ayın Moderatoru Seçmeleri (Bitti) konu başlığının kısa özeti; 2006 senesi boyunca ayın moderatoru seçilen kullanıcılar altta listelenmiştir. En çok oyu DiLeMmA kullanıcı adlı moderator aldığı için 2006 Ocak Ayı Moderatoru: Fatalrhymer (14 Oy) (Aktifliği düştüğü ...
|
1. sayfa (Toplam 28 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

|
2006 senesi boyunca ayın moderatoru seçilen kullanıcılar altta listelenmiştir. En çok oyu DiLeMmA kullanıcı adlı moderator aldığı için daha önceki başlıktada belirttiğimiz gibi ödülü kendisine verilecektir. Sitemize katkılarından dolayı kendisine ve ankete oy kullanan bütün kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.
2006 Ocak Ayı Moderatoru: Fatalrhymer (14 Oy) (Aktifliği düştüğü için moderator yetkisi alınmıştır)
2006 Şubat Ayı Moderatoru: Fatalrhymer (9 Oy) (Aktifliği düştüğü için moderator yetkisi alınmıştır) ve maXimuS (9 Oy) berabere
2006 Mart Ayı Moderatoru: DiLeMmA (10 Oy)
2006 Nisan Ayı Moderatoru: DiLeMmA (9 Oy)
2006 Mayıs Ayı Moderatoru: DiLeMmA (10 Oy)
2006 Haziran Ayı Moderatoru: Nefertiti (4 Oy) ve commando (4 oy) berabere
2006 Temmuz Ayı Moderatoru: commando (8 Oy)
2006 Ağustos Ayı Moderatoru: DiLeMmA (9 Oy)
2006 Eylül Ayı Moderatoru: DiLeMmA (7 Oy)
2006 Ekim Ayı Moderatoru: DiLeMmA (3 Oy)
2006 Kasım Ayı Moderatoru: DiLeMmA (3 Oy)
2006 Aralık Ayı Moderatoru: DiLeMmA (3 Oy) |
|
En son taNGo tarafından 05 Ocak 2007, 01:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 27 kere değiştirildi
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
| Bu Başlık İçin Teşekkür Eden Kullanıcılar: |
| 1 Kullanıcı bu başlık için teşekkür etti: maXimuS (02-03, 17:22), Teşekkürler taNGo başlık için |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31669)

|
Ya seçim yapmak zor aslında. Hemen hemen hepsi çok iyi kendi bölümlerinde ama ben tuzlukahve'ye verdim. İyi çalışıyor güzel sorular soruyor. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
KuPe
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
Fatalrhymer, STeaM ve TuzluKahve arasında kaldım..ama Fatalrhymer ile daha çok kaynaştığımız için ona oy verdim..ne bileyim işte onu daha uzun süredir tanıyorum bu forumda..anlayışlı espriden anlayan bir moderatör bence..başarılar sana  |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
digitalem
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
ben ftalrhymer derim abi çok iyi çalışıyor |
|
|
_________________ "Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür.Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!...
O halde, ya istiklal ya ölüm!"
Gazi Mustafa Kemal
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
STeaM
Fast Friend

|
KuPe demiş ki:
Fatalrhymer, STeaM ve TuzluKahve arasında kaldım..ama Fatalrhymer ile daha çok kaynaştığımız için ona oy verdim..ne bileyim işte onu daha uzun süredir tanıyorum bu forumda..anlayışlı espriden anlayan bir moderatör bence..başarılar sana 
düşünmen yeter...  |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
KuPe
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
eyvallah.. |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Zen
Best of TurkiyeForum

|
bi tane DiLeMmA  |
|
|
_________________ What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Eternity
Site Admin

|
taNGo demiş ki:
Yakın arkadaş ayrımı yapmadan adaletli oylar vermeniz dileğiyle, teşekkürler.
eh, oylama pek bu yönde gidiyor gibi değil. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum

|
TuzluKahve, Fatalrhymer ve STeaM arasında kaldım ama hic birini yakınen tanımıyorum ama bu uc isimi genelde foruma daha yakkın buluyorum bu benim kanatim saygılar |
|
|
|
    |
 |
KuPe
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
eh be kameraman yine yaptın yapacağını  |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 28 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|