Eğitim/Öğretim » Üniversiteler forumunda Selçuk Üniversitesi Buraya.. konu başlığının kısa özeti; ARKADASLAR TANISALIM GÖRÜSELİM YAZISALIM..BUYRUN..ben ali..konya hukuk bu sene kazandım..4 yıldır konyadaydım..ünüverstedekiler bilir karsıda bi bina var kocamanlık aöl var orda okuyordum...
Uzaklaştırıldı Kayıt: 06 Eylül 2008
Tema: Parthenos (31669)
ARKADASLAR TANISALIM GÖRÜSELİM YAZISALIM..BUYRUN..ben ali..konya hukuk bu sene kazandım..4 yıldır konyadaydım..ünüverstedekiler bilir karsıda bi bina var kocamanlık aöl var orda okuyordum...
_________________ KİMSENİN AKLINA GELMEZ ÖLÜM AMA HEPİMİZİ BEKLER KARA Bİ TOPRAK......
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz