phpBB forumunda Portalda Fotolar Görünmüyo... konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar,forumu yeni açtığımda portalda test olarak otomatik bi resim vardı.Daha sonra deneme olsun diye bende bir kaç resim yükledim.
Ama daha sonra onların hepsini sildim.Yeni kategoriler oluştur...
Tema: Parthenos (31669)
Arkadaşlar,forumu yeni açtığımda portalda test olarak otomatik bi resim vardı.Daha sonra deneme olsun diye bende bir kaç resim yükledim.
Ama daha sonra onların hepsini sildim.Yeni kategoriler oluşturup yenilerini ekledim.Ama artık portalda hiç resim gözükmüyo...
yardım pls...
Çok saol taNGo...Sayende hallettim.Walla sen de olmasan ne olcak bilmiom.Bu foruma baktımda hep sorularıma sende cavap buldum.Çok Soal... iyiki varsın...
Yaf portaldaki fotolarda hep değişik bir foto çıkıyo.Yani ne kadar foto varsa hepsi sırayla çıkıyo.Acaba bunun bi ayarı varmı?yani son 3 tane,4 tane gözüksün gibi???
Tema: FI Subgrey (80)
yüklediğin modda son 3 veya 4 tane gözükmez başka bir mod vardı sanırım onun için phpbbhacks.com a bak.Senin yüklediğin mod seçme resim yada son resmi gösterir.Son resimi göstermek istiyorsan home.html dosyasının içinden Modla ilgili kodları bulup Random yada Recent ayarını yapmalısın.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz