Paylaşmak İstiyorum forumunda acele bişey.bakarsanız sevinirim... konu başlığının kısa özeti; arkadaslar ya benm sizden yardım almam gerekn bi konu var cvp yazarsanız mutlu olurum..bana böyle güzel bi sürpriz lazım.erkek arkadasımın 26temmuzda doğum günü var.ve ben güzel oldugunu düşündüğüm b...
Tema: Parthenos (27985)
arkadaslar ya benm sizden yardım almam gerekn bi konu var cvp yazarsanız mutlu olurum..bana böyle güzel bi sürpriz lazım.erkek arkadasımın 26temmuzda doğum günü var.ve ben güzel oldugunu düşündüğüm bi sürpriz hazırlamıstım.ama iptal etmek zorunda kaldım.yeni bişey bulmam gerekiyor.burası geldi aklıma fikir alabileceğim..bekliorum.az bi zamanım kaldıgını düşündükçe daha kötü oluyorum.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz