Nefret Ediyorum forumunda kulağında müzik çalarla gezerken klip tadında yürüyen insan konu başlığının kısa özeti; kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen insan
Keşke yanımda kameram olsa dediğim anlardan biri. mutlaka rastlmışsınızdır sokakta yürüken kulağındaki müziğin edası ile tavırları mimik har...
kulağında *** ile gezerken klip tadında yürüyen insan
Keşke yanımda kameram olsa dediğim anlardan biri. mutlaka rastlmışsınızdır sokakta yürüken kulağındaki müziğin edası ile tavırları mimik haraketleri ve yürüşüyle klip çevrilenleri
bazen seyir ediyorum böyle insanları analar ne cevherler doğurdu ama keşfedilmemiş diyorum artık
biri bu gidişe dur dese iyi olacak yoksa kliplerin bile tadı kalmayacak
nefret ediyorum bunlardan
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz