Müzik forumunda rihanna kasıp kavuracak konu başlığının kısa özeti; RİHANNA BEYONCE U GEÇER....
8) 8-) 8) 8-)
harika bir solist... jojo dan sora yine bir genç kız dediğimiz rhanna için tek kelime j.lopez-britney-beyonce karması denilebilir... umuyoruz ki o mad...
Tema: Parthenos (28762)
RİHANNA BEYONCE U GEÇER....
harika bir solist... jojo dan sora yine bir genç kız dediğimiz rhanna için tek kelime j.lopez-britney-beyonce karması denilebilir... umuyoruz ki o madonna ablasına çeksin.
piyasayı kasıp kavuran rhanna önce mr.dj ile şimdide S.o.S şarkısıyla beyonce britney ve j.lo ya adeta göz dağı veriyor... amerika ve avrupa listelerindeki R&B durgunluğuna güzel sesi ve fiziği ile yanıt veren rhanna çok konuşulacak yeni bir star olma yolunda ilerliyor
rhannaa.jpg
Açıklama:
işte budur!
Dosya Boyutu:
19.37 KB
Görüntüleme:
3 Kere
_________________ Dua'nlamı yaşıyorum ki bedduanla öleyim???
En son baby7 tarafından 05 Nisan 2006, 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
beyonce nefretlerim arasındadır ama beyonce'un arkasındaki ekip, promosyon bu kızın arkasında olmaz ve raşizm diye bir şey duyduysanız...o sebeple de bir beyonce benzeri Amerika müzik sektöründe kabul edilmez, çok zor. şarkısını dinlemedim, dinlemekten hoşlanmadığım bir tarz.
ve beyonce neden beyonce, britney neden britney, jennifer neden jennifer oldu? karışım olmadıkları için olabilir mi? kendi stiline sahip olmak müzik piyasasında tutunmaktaki birinci şart. (bunu sonradan ekledim. )
_________________ Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz