PC Yardım forumunda sata hdd biosta göremiyorum konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar bilgisayarımda sata80 gb hdd var. normalde çalışıyordu. arkadaşım bilgisayarı sata hdd yi görmüyordu. sorunun neyde olduğunu anlamak için benim kini ona taktık yine görmedi. kendi harddiski...
Tema: Parthenos (30268)
arkadaşlar bilgisayarımda sata80 gb hdd var. normalde çalışıyordu. arkadaşım bilgisayarı sata hdd yi görmüyordu. sorunun neyde olduğunu anlamak için benim kini ona taktık yine görmedi. kendi harddiskimi benimkine taktığım zaman ise benim bilgisayarımda da görmedi. biosa baktım niye görmüyor. aceba biosu güncellesem sorun hallolur mu?
Tema: Parthenos (30268)
hayır ya sata kablosunda sorun olmaz ama senin arkadaşına taktığında veri kaybına uğramış olabilir hdd nin master slave ayarlarına bakmanı tavsiye ederim slave ise onu onu master yap onunla da olmazsa bios güncellemesi vur pcye olmazsa hdd nin satıcısına başvur
_________________ şu yalan dünya da bari SEN gerçek ol be
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz