|
|
|
Komikler » Fıkralar forumunda ingiliz'lerin 2001 yılında en çok güldükleri fıkra' ymış :) konu başlığının kısa özeti; Sherlock Holmes ve Dr.Watson birlikte kıra gider kamp kurarlar. Güzel bir yemek yiyip, bir şişe şarabı da içtikten sonra uykuya dalarlar. Birkaç saat sonda Holmes uyanır ve Watson'ı dürterek uyandırır...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ilmurat
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 1
Tema: Parthenos (28825)

|
Sherlock Holmes ve Dr.Watson birlikte kıra gider kamp kurarlar. Güzel bir yemek yiyip, bir şişe şarabı da içtikten sonra uykuya dalarlar. Birkaç saat sonda Holmes uyanır ve Watson'ı dürterek uyandırır. Watson uyku sersemidir.
- Ne oldu, ne istiyorsun?
Yukarı bak, ne gördüğünü söyle bana.
- Bunun için mi uyandırdın? Milyonlarca yıldız işte.
Peki bu sana neyi gösteriyor?
Artık uykusu iyice kaçan Dr.Watson feylezofça cevap verir:
- Teolojik olarak tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi; astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını, dünyaya benzeyen başka gezegenlerde de hayat olabileceğini; meteorolojik olarak yarın havanın güzel olacağını görüyorum. Peki sana neyi gösteriyor?
Görmüyor musun ahmak, çadırımızı çalmışlar. |
|
|
    |
 |
|
|
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

|
Habiden ben de çok güldüm ya  |
|
|
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
gülmekten göbeğim çatladı  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum

|
guzel di gercekten sonunda bittim ya tek kelime aslında ingilizleri cok komik bulmam ama fıkranın başını okurken gulecegim aklıma bile gelmedi kötu bi fıkradır demiştim ama umugum gibiolmadı tabrikler ilmurat |
|
|
|
    |
 |
|
|
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

|
Ben sonlara yaklaşırken "Al işte, bunların fıkrası da böyle olur." dediydim  |
|
|
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|