|
|
|
Hayatın İçinden forumunda pilot ve ailesi konu başlığının kısa özeti; • AVUSTURYA'DA bir pilot, Cessna tipi uçağıyla üçbin flt, yani yaklaşık bin metre kadar yükseklikte uçarken, aşağıda, yoldan çıkmış bir araba gördü.Trafik polislerinin veya ambulansın olayı habe...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
kadiremrah
Fast Friend

Tema: Parthenos (27533)

|
• AVUSTURYA'DA bir pilot, Cessna tipi uçağıyla üçbin flt, yani yaklaşık bin metre kadar yükseklikte uçarken, aşağıda, yoldan çıkmış bir araba gördü.Trafik polislerinin veya ambulansın olayı haber almakta gecikebileceğini düşünerek, telsiziyle kazayı hemen ilgililere duyurdu, kaza mahalini tarif ederek yardım istedi. Pilot, yere indikten sonra şu gerçeği öğrenecekti: Kazayı haber vererek hayatını kurtardığı kişiler, pilotun kendi eşi ve çocuklarıydı… ... |
|
gece gündüz ağlarım
doymamıştım sana
koklayamadım seni
gece gündüz aplarım
kapandı gözlerim
elveda demedin ben buna yanarım
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Glfm
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27533)

|
İşte insan gibi insan olmanın ödülü. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|