Sizden Yönetime forumunda Öneri konu başlığının kısa özeti; Sayfa yükleniyor - Lütfen bekleyin...
http://www.turkiyeforum.com/templates/fisubsilversh/images/loading.gif
Yükleme stilini geçmek için Tıklayın...
Sizce ßunun ßir Anlamı War mı ?
ßen $ah...
Tema: Parthenos (31817)
Sayfa yükleniyor - Lütfen bekleyin...
Yükleme stilini geçmek için Tıklayın...
Sizce ßunun ßir Anlamı War mı ?
ßen $ahsen Ne Zaman ßaşka ßir Sayfaya Zıplamaya çaLı$sam Sinir oLuyorum. ßilmiyorum, Karar Genede Diğer üyeLere ve Size kaLmı$ aMa KaLdırırsanız ßence Daha iyi oLur. Neiisse
Tema: Parthenos (31817)
Geyiği kontrol altına alabilmek bağlamında bir tavsiyeniz varsa dikkate alınabilir ama şunuda bilmelisiniz ki insanların özgür iradelerine yön vermek dünyanın en zor işlerinden biridir ...
"siteler "başlığı altında kullanıcıların hoşlarına giden websitelerini paylaşabilecekleri bir bolüm acılsa guzel olur diye düşünüyorum.... gerci webmaster topici altında buna benzer bir post acılmış ama .. .. bana gore yetersiz..
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz