|
|
|
Eğitim/Öğretim forumunda Okullara da MOBESE konu başlığının kısa özeti; İstanbul'un dört bir yanına yerleştirilen kameralarla kentin, "gözetlenmesini" sağlayan MOBESE, okulları da içine alacak şekilde yaygınlaştırılıyor. VATAN'ın "Her Sınıfta Bir Polat Alem...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (27981)

|
İstanbul'un dört bir yanına yerleştirilen kameralarla kentin, "gözetlenmesini" sağlayan MOBESE, okulları da içine alacak şekilde yaygınlaştırılıyor. VATAN'ın "Her Sınıfta Bir Polat Alemdar Var" başlığıyla manşetine taşıdığı, "Neler Oluyor Bu Çocuklara" araştırmasına konu olan suça eğilimli liselilerin kurulacak 300 kamera ile kontrol altına alınması hedefleniyor. Diğer bir hedef de okul çevrelerinde uyuşturucu satıcılarını, suça karışmış kişileri anında tespit edip müdahalede bulunmak. İstanbul Valisi Muammer Güler İstanbul'a 575 kameranın yetmediğini vurgulayarak, "Bu yıl sayıyı 2000'e çıkaracağız. İstanbul için nihai hedefimiz 10 bin kamera. Bu tabii, son derece teknolojik ve pahalı bir sistem" diye konuştu.
Vatan |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

|
Geç de olsa alınabilecek en iyi kararlardan birisidir bence. Çok iyi düşünülmüş. |
|
|
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

|
heh bundan sonra paparazziler yakalar polatları bol bol  |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
euphorbia
Slow Friend

|
okullarda olup bitenlere yakından bakmayı akıl etmek güzel,umarım sadece dizi izler gibi izlemekle kalmaz,çözüm de bulurlar bazı sorunlara. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
SarhoS
Best of TurkiyeForum

|
Bu bile çözüme ulaşmak için büyük bir adım. Hemen herşey düzelmese de zamanla herşey rayına oturur diye düşünüyorum. |
|
|
_________________ «güη∂üzℓєяιмє gєℓмє∂ιη,gє¢єℓєяιмє нιç gєℓмє..»
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
BuRcU
Quick Friend

|
bizim okulda var.hiç bişey yapamıyoruz çalışıyomu orasıda şüpheli.görüntü var ses yok |
|
|
_________________ affetmek en büyük intikamdır!!!!!!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|