Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Eğitim/Öğretim forumunda Okul Anılarımız konu başlığının kısa özeti; Hepimizin hayatında çok önemli bir yeri vardır eğitim hayatımızın. Çoğumuz seneler boyu dirsek çürüttük okul sıralarında, kimimiz ise halen o sıralarda eğitimlerini görmekteler. Ve mutlaka ki herkesin...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
Eternity
Site Admin
Site Admin

Tema: Parthenos (30229)

blank.gif

Mesaj Tarih: 20 May 2004, 20:00   Mesaj konusu: Okul Anılarımız
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Hepimizin hayatında çok önemli bir yeri vardır eğitim hayatımızın. Çoğumuz seneler boyu dirsek çürüttük okul sıralarında, kimimiz ise halen o sıralarda eğitimlerini görmekteler. Ve mutlaka ki herkesin ba$ından geçen acı, tatlı bir sürü anısı olmu$tur. İ$te bu ba$lık altında bu anıları payla$abiliriz. $u an benim aklıma gelen bir anım yok ama gelince mutlaka yazarım Smile Haydi bakalım dökün içinizi Wink

Oylanmadı Eternity offlineKişisel Galeri - EternityKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 21 May 2004, 20:07   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Yaw ben tam bu anıların içine gömülmüşüm napcaz şimdik Smile

Wallah ne diyeyim kopya anılarınımı anlatsak filan. Mesela çok güzel kopya çekerim. İngilizce dersinden hep 1 almama ağmen geçen sınav 5 aldım mesela. Tabii öğretmen biraz şüphelendi ama olsun nasıı olsa bişey yapamaz Twisted Evil mauhauahuha

Eternity
Site Admin
Site Admin

blank.gif

Mesaj Tarih: 23 May 2004, 20:24   Mesaj konusu:

Lise 1'deyken sıra arkada$ımla çok iyi arkada$tık, en samimi arkada$ımdı. Bir gün edebiyat dersi öncesinde nasıl kopya çekebiliriz diye planlar kuruyorduk Smile Arkada$ımın saçları oldukça gür ve kabarıktı, $öyle dü$ünüp ta$ınıp suratına baktım sonra saçlarına baktım ve "hah buldum" dedim suratıma baktı öylece ve "ne buldun ?" dedi bende "kopyaları hazırla saçlarının arasına saklayacağız" dedim. Kopyaları bir güzel hazırlayıp saçlarının diplerine gizlemi$tik ve sınavda i$e yaramı$tı Smile
 Oylanmadı Eternity offlineKişisel Galeri - EternityKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 23 May 2004, 20:29   Mesaj konusu:

Laughing harbiden gür olmalı

vişne
Super Friend
Super Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 26 May 2004, 14:47   Mesaj konusu:

Okul anısı deyince, öğrencilik dönemimden değil de öğretmen olduğum dönemden komik bir olay geldi aklıma.
Derste soru yazmak için tahtanın yanına geldim.Bir baktım tebeşir yok. Haliyle müdür yardımcısının odasından tebeşir alması için nöbetçi öğrenciyi gönderdim. O günün nöbetçisi ise okul birincisi olmaya aday zeki hatta cin gibi bir çocuk."Haydi, bir koşu git al" dememle çocuk fırladı yerinden. Paldır küldür kapıyı açtı ve kapadı arkasından. Ama kapamasıyla birliket kapıdan "KLİK" diye bir ses geldi.
Eyvah dedim kendi kendime. Neden mi ? Smile Daha bir kaç gün önce öğretmen arkadaşlarla birlikte kendi başlarından geçen komik olaylardan, kapının kilidinin bozulmasıyla sınıflarında mahsur kalmalarından, sınıftaki tüm öğrencilerin hep bir ağızdan "YAŞASIIIINNN", "İŞTE EĞLENCE" nidalarıyla dersi nasıl kaynatmaya çalıştıklarından bahsederken kendi kendime "İnşallah benim başıma gelmez" diyerekten ettiğim dua geldi aklıma.
Bu durum karşısında önce "Yaa, lütfen olmasın" diyerek önce kapıya, sonra da "mıh Rolling Eyes , evet sanırım oldu, sınıfta mahsur kaldık" diyerek öğrencilere baktım Smile
Ve beklenen tepki hemen geldi . Hemen soğuk kanlılığımı ele geçirip.
" Durun, ne de olsa arkadaşınız dışarıda. Şimdi o gelir ve kat görevlisine haber verir" diyerek kontrolün elimde olduğunu gösterdim ( sanıyorum Smile )
Ve o sırada kapının kolunun hareket ettiğini gördüm. "Hıh, işte geldi" diyerek kapıya yaklaştım. Amacım, olayı dışarıdaki çocuğa söylemekti ama o da ne! benim zekasından kuşkumun olmadığı, cin mi cin öğrencim kapının koluna yapışmış şekilde kapıyı itip kakıyor. Ve dışarıdan şöyle bir ses geliyor;
"HOCAAAMMMM, DIŞARIDA KALDIM!!!!!!"
Exclamation Question Exclamation
"Yavrum, akıllı evladım iyi düşün bi!!! Sen misin dışarıda kalan yoksa biz miyiz içeride mahsur kalan?!?" sorumdan sonra dışarıdan bir yanıt gelmedi ama o sene bitene kadar bu sözüyle o çocuk epey alay konusu oldu. ( Ben dahil, hele özellikle onun nöbetçi olduğu günlerde Smile )
 Oylanmadı vişne offlineKişisel Galeri - vişneKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
sandokanmrt
Slow Friend
Slow Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 26 May 2004, 15:18   Mesaj konusu:

ingilizce hocama asıktım lisedeyken.ingilizcem mükemmel gidiyordu tabiki Smile sadece birgün matrak olsun diye arkada geyik yapıyordum.o derstede askım Smile yani hocam yeni konu işliyormus..tahtaya clots diye bir terim yazmış beni kaldırdı bende okudum tabi ama kilots diye millet kopmustu tabi askımda o günü hiç unutmuyorum yerin dibine gecmiştim. Razz
 Oylanmadı sandokanmrt offlineKişisel Galeri - sandokanmrtKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderMSN Messenger
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

vietnam.gif

Mesaj Tarih: 27 May 2004, 01:05   Mesaj konusu:

visne senin olay super koptum valla Laughing

lisedeyken okulun basketbol takimindayim
ben liseyi bitirene kadar kimse ile cikmadim
neyse antremandayiz basketbl sahasinda
benimde o ara hoslandigim biri var
neyse biz kosu tutu yapiyoruz
ben kosarken bunu gordum kosarken goz goze
geldik bu bana goz kirpti ben gulumsedim
gozler takili kaldi tabi benim sonra
o da ne kuttt potanin diregine carpmamla
yere gomulmem bir oldu bizim kocta dahil
butun takim gulmekten yerlerde tabi
benim o bir sene herkesin dalga konusu olmustu
tabi ben cocugun yuzune bir daha bakamadim
malum karizma reset olmustu Wink

Super Friend
Super Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 27 May 2004, 09:17   Mesaj konusu:

Sevgili nefret ve sandokanmrt
Başınıza gelen olayları gülerek okurken; "Ah okul aşkları ah!" diyerek tüm, aşkları uğruna masum ama bir hayli komik duruma düşen (Bakınız: "yerin dibine gecmiştim. ", "malum karizma reset olmustu "Smile) gençlerin içinden geçeni buraya yansıtasım geldi Wink
 Oylanmadı vişne offlineKişisel Galeri - vişneKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
ress
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 May 2004, 10:13   Mesaj konusu:

Sad ilkokul üçte bir çarpma problemini yapamadım diye
öğretmen beni dövmüştü..bende tam 2 hafta okuldan kaçtım.
okula gidiyorum diye çıkar okul etrafında akşama kadar dolanırdım. teneffuslerde ve okul çıkışlarında da öğretmenlerim görmesin diye apartman boşluklarına gizlenirdim. ya o yaşta ne yapmışım öyle..
aradan yıllar geçti ve öğretmen beni oğluna istedi..başgöz etmek için..dayak olmasaydı kabul ederdim belki..kaynana dayağı hiç
çekilmezdi herhalde.. Smile
kendisini yine de saygıyla anıyorum..

gözlerimde çiğ tanesi ıslaklığı...
 Oylanmadı ress offlineKişisel Galeri - ressKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 27 May 2004, 18:49   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

Sad Çok Üzücü ress Crying or Very sad

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: abiliriz, acı, aklıma, altında, ama, an, anıları,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Okul taNGo Haberler 0 31 Ocak 2004, 01:27 Son Mesajları Gör
taNGo
Yeni mesaj yok okul.... lifescan Paylaşmak İstiyorum 17 14 Mart 2006, 00:03 Son Mesajları Gör
ComiC
Yeni mesaj yok Okul Bitince Enchanting Komikler 2 10 Ocak 2006, 20:27 Son Mesajları Gör
kingarthur
Yeni mesaj yok Hangi okul? Enchanting Fıkralar 1 23 Şubat 2006, 15:46 Son Mesajları Gör
dj_gokhan
Yeni mesaj yok Okul mu dersane mi? Glfm Dershaneler ve ÖSS 22 23 Aralık 2007, 22:01 Son Mesajları Gör
ComiC

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.80374 saniye, sql sorguları = 47
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23871 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127