|
Haberler forumunda Nicole Kidman, Anthony Hopkins ve diğerleri... konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,121812,00.gifBu hafta gösterimde üç yeni film var... Başrollerini Nicole Kidman ve Anthony Hopkins'in üstlendiği İnsan Lekesi (The Human Stain) Oscarlı yön...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
timberwolves
New Friend

Tema: Parthenos (32191)

|
Bu hafta gösterimde üç yeni film var... Başrollerini Nicole Kidman ve Anthony Hopkins'in üstlendiği İnsan Lekesi (The Human Stain) Oscarlı yönetmen Robert Benton'ın imzasını taşıyor. Polly Gelince'nin (Along Came Polly) başrollerinde Ben Stiller ile Jennifer Aniston var. Kurt Wimmer'in yönettiği İsyan, eleştirmenler tarfından konusu açısından Truffaut'nun Fahrenheit 451, görselliği açısından da Matrix ile kıyaslanan bir bilim kurgu.
Kaynak: Hürriyetim |
|
_________________ MİNESOTA_TİMBERWOLVES
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|