Şifreli Uydu Yayınları forumunda Next 8000x cam plus satın alma tavsiyesi konu başlığının kısa özeti; 8000x cam plus almaya gittim kafam karıştı cihaz donma yapıyo dendi ,free x tv yi çözmüyo dendi doğrumudur? şu cahile bi yardım edin arkadaşlar saygılar
Tema: Parthenos (32191)
8000x cam plus almaya gittim kafam karıştı cihaz donma yapıyo dendi ,free x tv yi çözmüyo dendi doğrumudur? şu cahile bi yardım edin arkadaşlar saygılar
@leonardo cihazda kanalların donma yapması yazılımsal birsey bugun bu yazılımla donma yapıyor olabilir ama bir kaç gün sonra yeni bir yazılımla bu buglar temizlenir bu tür seyler önemli değil satıcıya girdiğinde kendi fikir ve düğşüncelerinle girip onun satmak istediği cihazı alıp cıkarsın bizim esnaflık anlayısımız kar marjından cebimize girecek paradan öteye gitmez en iyisi en güzeli kendi düşüncelerindir ben sahsen Next 8000 xcam kullanıyorum ve çok memnunum Xcam plus ise yeni bir cihaz Next markasının yazılımsal desteği olagan üstü iyi gelelim bahsettiğin kanal Next8000 Xcam plus (Emu) ile seyredemezsin dogrudur ama bu kanalı seyredememen büyük bir kayıp değil unutmaki bir kanalı seyredebilmen yazılımsal desteğe baglıdır yazılımsal destek olmadıgı sürecede hiç bir sifreli kanalı izleyemezsin sana tavsiye edebileceğim sistem ise Next8000 xcam plus iki adet kaliteli 120 lik canak ve diseqc Motor al keyfine bak zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın
next5000 ye xci fabrika ayarlarina dondurdum lutfen yardim. bunuda kitlemeyin allah askina yeni uyeyim neden kilitliyosunuz anlayamadim bir turlu aciklalamada yapmiyorsunuz
(@gececi lütfen özel mesajlarınızı kontrol ediniz)
eran dostum; bende bu cihazı almaya niyetliyim...bende aynı zamanda digitürk üyeliğide var..bu cihazın digitürk kartını desteklediğini duymuştum doğrumu..eğer doğru ise bir problem çıkmadan seyredebilirmiyim?birde bu cihazlarda 1 ve 2 mb bellek varmış(yanlış yazmış olabilirim cahilliğime verin) bu farkı nasıl anlayacağız...ve hangisi daha iyi..şimdiden teşekürler selamlar saygılar...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz