Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Aşk/Sevgi forumunda Nasil Bİr Asiksiniz konu başlığının kısa özeti; 1. Sevgilinizin evine dogru yürüyorsunuz. Oraya varmak için iki yol var. Biri kisa yol ama çok kalabalik ve kasvetli. Digeri uzun, ama yürürken harika manzaralar ve hos seyler görebileceginiz bir yol....

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (28698)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 16 Ekim 2005, 14:15   Mesaj konusu: Nasil Bİr Asiksiniz
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

1. Sevgilinizin evine dogru yürüyorsunuz. Oraya varmak için iki yol var. Biri kisa yol ama çok kalabalik ve kasvetli. Digeri uzun, ama yürürken harika manzaralar ve hos seyler görebileceginiz bir yol. Bu iki yoldan hangisini seçeceksiniz?

2. Yol üzerinde iki gül agaci görüyorsunuz. Birinde kirmizi güller, digerinde beyaz güller var. Sevgilinize iki agaçtan topladiginiz yirmitane gül götüreceksiniz. Hangi agaçtan kaçar adet gül toplarsiniz? (Yirmitanesi ayni renk de olabilir, ikisinin karisimi da olabilir. Kaçar tanealdiginizi aklinizda tutun).

3. Sonunda eve variyorsunuz. Aileden biri kapiyi açiyor. Sevgilinizionlarin seslenip çagirmasini mi beklersiniz, yoksa içeri girip kendiniz mi yanina gidersiniz?

4. Sevgilinizin odasina girdiniz. Ama içeride kimse yok. Gülleri birakacaksiniz. Pencere kenarina mi, yatagin üzerine mi?

5. Birlikte güzel bir aksamin ardindan gece onlarin evinde kalacaksiniz ve yatma zamani geldi. Ikiniz ayri odalarda uyumaya gidiyorsunuz. Sabaholunca, ona bakmak için odasina gidiyorsunuz. Peki sizce uyuyor mu, uyanmis mi?

6. Simdi eve dönme vakti. Geri dönerken, bu sefer kisa ve kasvetli yolu mu seçeceksiniz uzun ve hos manzarali yolu mu?

YANITLAR

1. Burada yol sizin ask hakkindaki tutumunuzu gösteriyor. Kisa yolu seçtiyseniz çabuk ve kolay asik oluyorsunuz. Uzun yolu seçtiyseniz aski agirdan aliyor ve kendinizi kolay kaptirmiyorsunuz.

2. Kirmizi güllerin sayisi iliskinizde ne kadar verici oldugunuzu gösteriyor. Beyaz güllerin sayisi ise ne kadar alici oldugunuzu. Mesela 18 kirmizi gül ve iki beyaz gül topladiysaniz, siz yüzde 90 vermeye ve karsiliginda yüzde 10 almaya razi oluyorsunuz.

3. Bu soru iliskide sorunlara karsi nasil davrandiginizi gösteriyor. Sevgilinizi aileden birisinin çagirmasini istediyseniz, siz sorunlarin üzerine gitmiyor, onlarin bir sekilde kendiliginde çözülmesini bekliyorsunuz. Sevgilinizin yanina kendiniz gittiyseniz, sorunlarinüzerine gidip çözene kadar mücadele etmeyi seçiyorsunuz.

4. Gülleri biraktiginiz yer sevgilinizle ne kadar çok görüsmekistediginizi gösteriyor. Yataga birakilan güller ona doyamadiginizi, pencere kenarina birakilan güller ise araya mesafe koymaya çalistiginizi gösterir.

5. Onu uykuda mi uyanik mi tahmin ettiginiz, ona karsi tavrinizigösteriyor. Sevgilinizi uykuda tahmin ettiyseniz, onu oldugu gibi kabul ediyorsunuz. Uyanmis tahmin ediyorsaniz, onun degismesini istiyorsunuz demektir.

6. Ve geri dönüste nasil bir yol seçtiginiz, aski ne kadar uzunyasadiginizi gösteriyor. Kisa ve kasvetli yolu seçtiyseniz, asktan çabuk bikiyorsunuz. Uzun ve hos manzarali yolu seçtiyseniz aski doya doya ve uzun süreli yasiyorsunuz demektir.

emege saygı
site linki: http://www.sevdinmi.com/iliski/nasil.htm

Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
 Oylanmadı ibryapici offlineKişisel Galeri - ibryapiciKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSN MessengerICQ Numarası
CaGLa2
Misafir

Mesaj Tarih: 16 Ekim 2005, 18:14   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

seviyorum ben Sad
 Oylanmadı
yaho_87
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 1

turkey.gif

Mesaj Tarih: 16 Ekim 2005, 19:27   Mesaj konusu:

cevap yok ben aşık değilim yani

ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 19 Ekim 2005, 17:40   Mesaj konusu:

ben cok seviyorum sırf onu gormek için 1000 km yol gidiyorum 1 saat gorup geri donuyorum ona cılgınlar gibi asıgım

Oylanmadı ibryapici offlineKişisel Galeri - ibryapiciKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSN MessengerICQ Numarası
sevgi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2005, 09:05   Mesaj konusu:

bravo ibrahim kim bu şanslı kız ki onun için 1000 km yol gidiliyor

bende seviyormuşum eskiden ama şimdi unutmak zorundayım

Oylanmadı sevgi offlineKişisel Galeri - sevgiKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderYahoo Messenger
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

bosnia_herzegovina.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2005, 09:35   Mesaj konusu:

ibryapici demiş ki:
ben cok seviyorum sırf onu gormek için 1000 km yol gidiyorum 1 saat gorup geri donuyorum ona cılgınlar gibi asıgım

Allah yardımcın olsun dostum, bende sana benzer bir durumdayım..

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

bosnia_herzegovina.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2005, 10:04   Mesaj konusu:

WONDER444 demiş ki:
ben kimseyi sevmem Crying or Very sad

kimse de seni sevmez o zaman...

denklem kurmak istersek sonuç budur....

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

bosnia_herzegovina.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2005, 10:08   Mesaj konusu:

banane dostum ben sadece gerçek hayatta olabilesi bir durumu anlatıyorum...

doğru orantı yani anlayabiliyormusun?

kimse de seni sevmez... Sad bu gayet normal

New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 20 Ekim 2005, 13:46   Mesaj konusu:

Verici olduğum kadar alıcıymışım demekki zaten ilişkilerim bu şekilde devam ederse no problem! Razz

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Ekim 2005, 00:31   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

sevgi arkım

bu sanslı kız dunyanın en gusel kızı bana gore tabii hayallerimin prensesi gonlumun sultanı onu cok seviyorum

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: adet, agaci, agaçtan, agirdan, aileden, aklinizda, aksamin,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Ben senin nasil yürüdügünü görmeden nasil bilebilirdim ki? rüya Fıkralar 5 05 May 2006, 19:38 Son Mesajları Gör
Misafir
Yeni mesaj yok Nasil Bİr AŞk Bu? ekilemm Aşk/Sevgi 0 31 Mart 2008, 22:27 Son Mesajları Gör
ekilemm
Yeni mesaj yok Tan.. Sizce naSiL ? Baby Müzik 3 14 Ağustos 2005, 13:02 Son Mesajları Gör
Baby
Yeni mesaj yok Bİr AŞk Nasil YÜrÜr?? gargoyle Aşk/Sevgi 6 14 May 2006, 22:46 Son Mesajları Gör
nevesin
Yeni mesaj yok Nasil YÜrÜrsÜnÜz? ekilemm Aşk/Sevgi 11 08 Ağustos 2008, 19:40 Son Mesajları Gör
cRyStaLL

Google

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.79439 saniye, sql sorguları = 47
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23178 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127