Edebiyat/Felsefe/Şiirler forumunda mutluluk nedir biliyormusun? konu başlığının kısa özeti; mutluluk nedir biliyormusun?
gözlerden akan yaş damlası
çünkü keder insanın ruhunu sarınca mutluluk onunla aynı yerde duramıyor ve bir damla yaş olup gözden akıyor
ben senle olduğum zaman ne kad...
Tema: Parthenos (28769)
mutluluk nedir biliyormusun?
gözlerden akan yaş damlası
çünkü keder insanın ruhunu sarınca mutluluk onunla aynı yerde duramıyor ve bir damla yaş olup gözden akıyor
ben senle olduğum zaman ne kadarda mutluymuşum
çünkü sen gittiğinden beri mutluluklar gözlerimden sürekli akıyor ama hiç bitmiyor hiç
ne zaman bitecek biliyormusun?
sen döndüğün gün
ama sen geldiğinde akıp giden mutlulukarı nasıl geri döndüreceğiz hiç düşündün mu?
ama sen hiç düşünme yorma kendini bitanem
cünkü hiç bi zaman donmeyeceksin biliyorum...
kendimden
_________________ Aşk caddesinde seninle yürürken, ayrılık yağmuru yağdı birden, şemsiyesiz kaldık ve ikimizde sırılsıklam olduk
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz