|
|
|
Kültür/Sanat » Etkinlikler forumunda Madonna Dünyayı Dans Pistine Çeviriyor konu başlığının kısa özeti; http://www.ntvmsnbc.com/news/227236.jpgYeni ‘dünya turnesi’nin takvimini açıklayan pop müziğin divası Madonna, ‘dünyayı kocaman bir dans pistine çevireceğini’ söyledi.
Maddo...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27294)

|
Yeni ‘dünya turnesi’nin takvimini açıklayan pop müziğin divası Madonna, ‘dünyayı kocaman bir dans pistine çevireceğini’ söyledi.
Maddonna’nın internet sitesinde, ‘Confessions’ turnesinin 21 Mayıs’ta Los Angeles’ta başlayacağı ve Kuzey Amerika, Japonya, İngiltere ile kıta Avrupası’nda süreceği belirtildi.
2004 yılındaki ‘Re-Invention’ turnesinden beri ilk kez dünya turnesine çıkacak olan Madonna, ‘Dünyayı kocaman bir dans pistine çevireceğim’ dedi.
Müzisyen ve dansçılarıyla ABD’de provalara başlayan Madonna’nın sahne giysilerini ünlü modacı Jean Paul Gaultier hazırlıyor.
-Kaynak: ntvmsnbc.com- |
|
_________________ Öözledin mi diye soorsana bir bana, nerdeee... Ama ayılık var senin hamurunda...Affedilmeyen
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
baby7
Fast Friend

|
bu kadına ölüyorum ben ya.... mükkemmel bir hatun |
|
|
_________________ Dua'nlamı yaşıyorum ki bedduanla öleyim???
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
SarhoS
Best of TurkiyeForum

|
Kıskanıyorsun değil mi?  |
|
|
_________________ «güη∂üzℓєяιмє gєℓмє∂ιη,gє¢єℓєяιмє нιç gєℓмє..»
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|