Hayvanlar Dünyası forumunda kuşum konuş(a)muyor konu başlığının kısa özeti; benim 2 senelik bir muhabbet kuşum var amma bi konuşturamadık yav. Bi taktik verecek var mı?
http://img220.imageshack.us/img220/135/resim0184gv.jpg
1. şart erkek olucak 2.şart yalnız olacak kesinlikle 1 gün dahi yanına arkadaş koymıycaksın koyduysan konuşmaz son etaptada sürekli hiç usanmadan kolay kelimeler ona tekrarlıycan mesela cimbom cimbom belki 100 defa diyecen artık kendinden geçip ağzında çalgılar çalmaya başlayınca cimbom kelimeside oto olarak gelecektir ama senin kuş mös mös oturuyosa günün her saati tüylerini kabartıp uyuşuk uyuşuk duruyosa onada bi çare yok
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
Tema: Parthenos (27533)
yok hemen pes etmemek gerek.bizim evdeki muhabbet kuşunu da ben birkaç seneden sonra ciddiye almaya başladım.şimdi 1-2 kelime de olsa söylüyor.yalnız sinir bozucu olan şey kuşa yüzlerce kez aynı kelimeyi söylemek gerekiyor.o da bazen boş boş bakışlarla seni izliyor.fakat bir yerden sonra etkisi oluyor.kingarthur'un dediği gibi yalnız olması da konuşmasını kolaylaştırıyor.kolay gelsin!
Tema: Parthenos (27533)
2-3 tane ayna fazla olmuş,tek ayna olsa belki dursun diyeceğim ama 2-3 tane olunca o kadar kalabalığın içinde kuş seninle iletişime geçmek yerine aynalarla konuşmayı tercih edecektir.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz